Beheerde WordPress Help

Hoe kan ik het thema en de editor voor plug-ins inschakelen?

Waarschuwing: probeer dit alleen als je een ervaren WordPress-gebruiker bent.

Standaard zijn het thema en de editor voor plug-ins uitgeschakeld in WordPress. Je klanten en gebruikers kunnen de site dus niet stukmaken doordat ze per ongeluk code overschrijven.

Je kunt het thema en de editor voor plug-ins inschakelen door een regel in het bestand wp-config.php te wijzigen. Zie de WordPress-codex voor meer informatie.