Websites + Marketing Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Hoe kan ik mijn chatberichten bekijken en beantwoorden?

Als je Chat + Conversations inschakelt op je website, kunnen je klanten contact opnemen via een realtime chat of, als je niet beschikbaar bent, via geautomatiseerde berichtenuitwisseling.

Chatberichten gaan naar je GoDaddy Conversations -inbox en je ziet ze in zowel de mobiele iOS -app als op je website onder Conversations .

Je ontvangt ook een e -mailbericht wanneer een klant een chatbericht verzendt. Je kunt dan reageren in GoDaddy Conversations of rechtstreeks via e -mail.

Zo kun je je berichten bekijken en reageren op je klanten.

1. Log in bij je GoDaddy Conversations mobiele app.
  2. Tik in het menu onder aan het scherm op het pictogram Gesprekken .
    GDCONVERSATIONS-conversations-icon-iOS
    Je ziet een lijst met al je niet -gearchiveerde gesprekken.
  3. Tik op het chatgesprek waarop je wilt reageren. De volledige chatgeschiedenis wordt weergegeven.
  4. Om te reageren, typ je een bericht in het daarvoor bestemde vak en tik je opGDCONVERSATIONS-conversations-icon-iOS Verzenden .
  1. Ga in een webbrowser naar je GoDaddy productpagina .
  2. Scroll naar Websites + Marketing en selecteer Beheren naast je website.
  3. Selecteer in Dashboard Gesprekken . Je ziet een lijst met al je gesprekken.
  4. Selecteer het gesprek dat je wilt zien. De volledige gespreksgeschiedenis wordt weergegeven, inclusief alle chats die de klant heeft gehad met je chatbots.
  5. Om te reageren, typ je een bericht in het daarvoor bestemde vak en tik je opGDCONVERSATIONS-conversations-icon-iOS Verzenden .

Wanneer een klant je een bericht stuurt via Chat, ontvang je ook een e -mail met hetzelfde bericht. Beantwoord die e -mail rechtstreeks zoals je op andere e -mails zou doen.

Het bericht wordt toegevoegd aan het gesprek in de mobiele GoDaddy -app en op je website onder Gesprekken . Je kunt dan het gesprek voortzetten via de app, je website of via e -mail.

Meer informatie

• Werk Websiteberichten bij naar Chat + Conversations
  • Koppel GoDaddy Conversations aan mijn Facebook -bedrijfspagina
  • Koppel GoDaddy Conversations aan mijn zakelijke Instagram -account