Hoe kan ik software installeren op mijn Virtual Private Server?

Sommige informatie in dit artikel is geavanceerd materiaal dat we bij wijze van service beschikbaar stellen. Houd er echter rekening mee dat u verantwoordelijk bent voor het naar behoren volgen van de onderstaande procedures. De klantenondersteuning kan u niet helpen bij deze onderwerpen.

Als u software op uw server wilt installeren, kunt u zich aanmelden bij uw Windows Virtual Private Server (VPS) via Remote Desktop en het installatiepakket downloaden naar uw server (gewoonlijk een EXE-bestand) of u kunt verbinding met uw server maken via FTP en het installatiepakket vanaf uw computer naar uw server kopiëren.