SSL-certificaten Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Hoe werkt een SSL-certificaat?

Een SSL -certificaat zorgt voor veilig, eenvoudig en gemakkelijk winkelen op internet. Zodra een internetgebruiker een beveiligd gebied betreedt - door bijvoorbeeld creditcardgegevens, e -mailadressen of andere persoonlijke gegevens in te voeren - stelt het SSL -certificaat van de winkel in staat om een veilige, versleutelde verbinding op te bouwen. Het SSL -"handshake" -proces, dat de beveiligde sessie tot stand brengt, vindt discreet achter de schermen plaats zonder de winkelervaring van de consument te onderbreken. Een "hangslot" -pictogram in de statusbalk van de browser en het voorvoegsel "https: //" in de URL zijn de enige zichtbare aanwijzingen dat er een beveiligde sessie bezig is.

Bekijk verderop op de pagina een korte video over hoe SSL -certificaten werken met je website.

Als een gebruiker persoonlijke gegevens probeert in te dienen op een niet-beveiligde website (d.w.z. een site die niet wordt beveiligd met een geldig SSL-certificaat), activeert het in de browser ingebouwde beveiligingsmechanisme een waarschuwing die de gebruiker eraan herinnert dat de site niet beveiligd is en dat er gevoelige gegevens kunnen worden onderschept door derden. De meeste internetgebruikers die een dergelijke melding zien, gaan vervolgens weg om elders hun inkopen te doen.

Voor productinformatie wordt verwezen naar onze pagina SSL-certificaat.