Welke invloed hebben de bronnen van cPanel op mijn site?

Omdat gedeelde hostingwebsites dezelfde bronnen delen, hebben we limieten voor het gebruik van bronnen voor CPU, RAM, I/O, inodes en invoerprocessen om de beste prestaties voor alle sites te garanderen. In dit artikel wordt uitgelegd welke invloed deze bronnen hebben op je site en op situaties waarin je mogelijk een upgrade van je account wilt uitvoeren.

Opmerking: Specifieke limieten variëren afhankelijk van het niveau van je webhostingabonnement .

CPU

CPU staat voor het aantal centrale verwerkingseenheden (CPU's of cores) dat beschikbaar is voor je account. Als je site een database gebruikt, veel verkeer ontvangt, afhankelijk is van scripts (zoals PHP) of veel bronintensieve add-ons gebruikt (zoals thema's en plug-ins), zal het verhogen van je beschikbare CPU de prestaties van je site verbeteren.

RAM

RAM is het meest cruciale geheugen van je webserver. Sitegegevens in RAM worden bijvoorbeeld het snelst geladen, en als je meer RAM hebt, voorkom je dat je CPU zo vaak gegevens van de harde schijf moet ophalen. Als je het RAM -geheugen van een server verhoogt, worden de algehele prestaties van je site verbeterd.

Invoer/uitvoer (I/O)

I/O staat voor de snelheid van gegevensoverdracht tussen de harde schijf en het RAM -geheugen. Als je je I/O -limiet hebt bereikt, blijft de site "hangen" terwijl deze wacht tot de gegevensoverdracht is voltooid. Over het algemeen profiteren sites die veel gegevens lezen en schrijven (zoals het streamen van media of het openen van een database) het meest van I/O -verbeteringen.

Bestanden

Bestandsgebruik telt het aantal inodes (ongeveer gelijk aan het aantal bestanden plus het aantal mappen, inclusief e -mails en e -mailmappen) in een account. Wanneer je het maximale aantal inodes voor je account nadert, zie je mogelijk problemen met de schijfruimte. Het toevoegen van meer inodes is een eenvoudige manier om het probleem op te lossen.

Invoerprocessen

Invoerprocessen zijn het aantal koppelingen dat je account tegelijkertijd kan verwerken. Het omvat niet alleen het aantal sitebezoekers, maar omvat ook zaken als het aanleveren van gegevens via HTTP, het overdragen van gegevens via SSH of het uitvoeren van een Cron -taak. Als je site veel 508 -fouten (Resourcelimiet bereikt) genereert, zorgt het upgraden van het beschikbare aantal invoerprocessen ervoor dat deze fouten minder vaak voorkomen.

Als het verhogen van de middelen niet helpt

Als er een technisch probleem is met je site - een uit de hand gelopen script, een slecht geconfigureerde plug -in of een proces dat te veel bestanden of mappen in je account maakt - kan het toevoegen van bronnen helpen, maar het probleem niet oplossen , en je kunt doorgaan met het toevoegen van bronnen. zie fouten. Als je bronnen hebt toegevoegd en deze problemen blijven bestaan, neem dan contact op met GoDaddy Expert Services voor professionele hulp bij je site.