Hoe installeer ik Memcached op mijn Linux -server?

Memcached is een gratis en krachtig objectcaching -systeem dat je kunt installeren om de prestaties van je website te verbeteren. Als deze caching correct is geconfigureerd, is het eindresultaat meestal een snellere website en een server die meer verkeer kan verwerken met minder belasting.

Wat is er nodig?

Memcached bestaat uit 3 delen, die allemaal aanwezig moeten zijn om caching correct te laten werken.

1. De Memcached Daemon (achtergrondproces) moet op de server worden geïnstalleerd, geconfigureerd om te luisteren naar de juiste poort en ingesteld om automatisch te starten bij het opstarten van de server.
  2. De Memcached PHP -bibliotheken moeten geïnstalleerd zijn om je PHP -applicatie (WordPress, Magento, Joomla, etc.) te laten communiceren met Memcached.
  3. Je PHP -applicatie moet geconfigureerd zijn om Memcached te gebruiken voor zijn caching.

Proces

Hieronder vind je artikelen die elke stap behandelen om Memcached op je server te installeren en te gebruiken.

Proces
Installeer de Memcached -daemon
Installeer de Memcached PHP -bibliotheken op Plesk Linux
Installeer de Memcached PHP -bibliotheken met WHM
Configureer je website voor het gebruik van Memcached
Werkt Memcached?

GoDaddy Hostingservices

Onze serverexperts kunnen Memcached installeren en inschakelen voor gebruik met je websites. Voor meer informatie over deze service, onze GoDaddy -gidsen zijn er om te helpen.

Meer informatie

Zie ons voor meer informatie over de services die GoDaddy biedtHostingservices menu .