Ik heb geen toegang tot mijn meervoudige authenticatiemethode

Als een beheerder een gebruiker moet helpen met zijn of haar multi-factor authentication (MFA) -methode, bijvoorbeeld wanneer deze zijn telefoon is kwijtgeraakt of de Microsoft Authenticator-app heeft verwijderd, kan hij / zij de methode wissen. Als je de methode wist, wordt deze niet volledig verwijderd, dus we raden aan om deze te verwijderen en daarna een nieuwe in te stellen. Het is altijd een goed idee om een extra aanmeldingsmethode te gebruiken voor het geval er problemen zijn met de primaire methode.

Deze instructies zijn voor Microsoft 365 -accounts. Als je geen toegang meer hebt tot de methode die is gebruikt om je aan te melden bij je GoDaddy -account, annuleer dan tweestapsverificatie (2SV) .

Verplicht: je moet een beheerder zijn om MFA -instellingen te wijzigen, maar beheerders kunnen hun eigen MFA -methoden niet opnieuw instellen. Als je de enige beheerder in je organisatie bent, neem dan contact op met onze GoDaddy -gidsen voor hulp bij het opnieuw instellen van de methode.
Waarschuwing: volg deze stappen zorgvuldig. Als u buiten deze stappen wijzigingen aanbrengt in het Microsoft Entra -beheercentrum, kunnen er problemen optreden die onze GoDaddy -gidsen kan je mogelijk niet helpen met het oplossen. Zie onze supportverklaring .
  1. Meld je aan bij het Microsoft Entra -beheercentrum . Gebruik je Microsoft 365 e -mailadres en wachtwoord (je GoDaddy gebruikersnaam en wachtwoord werken hier niet).
  2. Selecteer onder Identiteit Gebruikers en vervolgens Alle gebruikers .
    Selecteer Alle gebruikers in Microsoft Entra
  3. Selecteer de weergavenaam van de gebruiker.
  4. Selecteer onder Beheren Verificatiemethoden .
    Selecteer Verificatiemethoden onder Beheren
  5. Selecteer Meervoudige authenticatiesessies intrekken (mogelijk moet jedrie stippen meer menu Meer eerst).
    Selecteer meervoudige authenticatiesessies intrekken in de vervolgkeuzelijst
  6. Selecteer Opnieuw registreren van meervoudige verificatie vereisen .
  7. Selecteer OK om te bevestigen.
    Selecteer OK om te bevestigen

De gebruiker wordt bij de volgende aanmelding gevraagd om zijn of haar nieuwe MFA in te stellen. De gebruiker wiens aanmeldingsmethode opnieuw is ingesteld, moet de methode verwijderen waartoe ze geen toegang meer hebben.