Accountbeheer Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Ik kan niet inloggen op mijn Poynt -account

Poynt en GoDaddy hebben hun krachten gebundeld! Dit betekent dat je nu je GoDaddy -gebruikersnaam en -wachtwoord gebruikt om je aan te melden bij je Poynt -account.

Als je problemen ondervindt bij het aanmelden bij je Poynt -account, kan de volgende informatie je helpen.

• Zorg ervoor dat je je GoDaddy -gebruikersnaam en -wachtwoord gebruikt om je aan te melden bij Poynt. Met je GoDaddy -aanmeldingsgegevens word je nu aangemeld bij zowel Poynt als GoDaddy. Als je eerder verschillende Poynt -referenties had, werken die niet meer.
  • Als je niet zeker weet wat je GoDaddy -gebruikersnaam of klantnummer is, volg je deze stappen om je gebruikersnaam en klantnummer te achterhalen .
  • Als je je GoDaddy -wachtwoord niet meer weet of als je account is vergrendeld, kun je proberen om je wachtwoord opnieuw in te stellen .
  • Als je tweestapsverificatie hebt ingeschakeld op je GoDaddy-account, controleer dan of er een probleem is met je tweestapsverificatie .

Volgende stap:

• Maak je geen zorgen als niets lijkt te werken! Als je je Poynt- en GoDaddy -accounts al hebt gekoppeld, kun je toegang tot je account aanvragen. We helpen je dan graag weer op weg. Zodra je je GoDaddy -inloggegevens op orde hebt, kun je ze gebruiken om je aan te melden bij Poynt en GoDaddy.
    Als je je Poynt- en GoDaddy -accounts nog niet hebt gekoppeld, stuur dan een bericht naar support@poynt.com voor hulp bij het herstellen van je Poynt -inloggegevens.