Ik ontvang geen e -mail

Als je Microsoft 365 -account geen e -mail ontvangt of ontvangt, bekijk dan deze tips voor probleemoplossing.

Controleer of er een probleem is met je e -mailclient

Je ontvangt mogelijk e -mail, maar niet op de client (zoals Gmail of Mac Mail) die je hebt geïnstalleerd. Meld je aan bij Outlook op het web om te zien of er nieuwe berichten in je Postvak IN staan. Als je nieuwe berichten online ziet, maar niet op je client, probeer dan opnieuw e -mail in te stellen op je client.

Controleer je internetverbinding

Verbindingsproblemen kunnen ertoe leiden dat je geen e -mail kunt zien of ontvangen. Controleer of je internetverbinding goed werkt.

Controleer of e -mails naar het juiste adres worden gestuurd

Probeer contact op te nemen met de afzender om te zien of het e -mailadres correct is gespeld en of er een retour- of foutbericht is ontvangen .

Controleer of e -mail naar spam- of ongewenste mappen gaat

Zorg ervoor dat je e -mail niet in je map met spam of ongewenste e -mail terechtkomt.

1. Aanmelden bij Outlook op het web. Gebruik je Microsoft 365-e-mailadres en wachtwoord (je GoDaddy-gebruikersnaam en -wachtwoord werken hier niet).
  2. Selecteer in de rechterbovenhoekInstellingen versnellingsknop Instellingen > Bekijk alle Outlook -instellingen .
  3. Selecteer Mail > Ongewenste e -mail .
  4. Selecteer onder Geblokkeerde afzenders en domeinen hetPrullenbak -knop naast de e -mails waarvan je e -mail wilt ontvangen.

Controleer je mailboxfilters of regels

Controleer je mailboxfilters of regels om er zeker van te zijn dat ze je niet beletten e -mail te ontvangen die je wilt.

1. Aanmelden bij Outlook op het web. Gebruik je Microsoft 365-e-mailadres en wachtwoord (je GoDaddy-gebruikersnaam en -wachtwoord werken hier niet).
  2. Selecteer in de rechterbovenhoekInstellingen versnellingsknop Instellingen > Bekijk alle Outlook -instellingen .
  3. Selecteer Mail > Ongewenste e -mail .
  4. Schakel onder Filters alle selectievakjes uit die je niet langer nodig hebt.

Controleer je opslagcapaciteit

Zorg ervoor dat je opslag niet te vol is om nieuwe e -mail te ontvangen.

1. Aanmelden bij Outlook op het web. Gebruik je Microsoft 365-e-mailadres en wachtwoord (je GoDaddy-gebruikersnaam en -wachtwoord werken hier niet).
  2. Selecteer in de rechterbovenhoekInstellingen versnellingsknop Instellingen > Bekijk alle Outlook -instellingen .
  3. Selecteer Algemeen > Opslag .

Als je opslag vol is, maak je meer ruimte vrij door hetPrullenbak -knop om de inhoud van een map te legen of je abonnement te upgraden naar een pakket met meer opslagruimte .

Controleer of je POP-/IMAP -instellingen correct zijn

Als je e -mail POP of IMAP gebruikt, controleer dan of je serverinstellingen correct zijn . We raden aan om over te schakelen van POP/IMAP naar Microsoft Exchange -instellingen .

1. Aanmelden bij Outlook op het web. Gebruik je Microsoft 365-e-mailadres en wachtwoord (je GoDaddy-gebruikersnaam en -wachtwoord werken hier niet).
  2. Selecteer in de rechterbovenhoekInstellingen versnellingsknop Instellingen > Bekijk alle Outlook -instellingen .
  3. Selecteer Mail > Synchroniseer e -mail .

Je ziet je POP-/IMAP -instellingen voor Microsoft 365.

Controleer je DNS

Controleer je DNS -instellingen om er zeker van te zijn dat je e -mail correct werkt.

1. Ga naar je e & Office -dashboard .
  2. Selecteer onder Gebruikers de optie Beheren naast je account.
  3. Selecteer onder Instellingen DNS opnieuw controleren .
  4. Selecteer DNS opnieuw controleren .

Als er een probleem is met je DNS, werk je je MX -records bij . Als je domein bij een ander bedrijf is, neem dan contact op met dat bedrijf voor hulp bij het bijwerken van je MX -records of draag je domein over naar GoDaddy .

Controleer of je e -mail nog steeds actief is

Controleer of je Microsoft 365 -account nog steeds actief is. Als er een probleem is met de facturering of als je account is verwijderd, ontvangt het geen e -mail meer. Ga naar je e & Office Dashboard en controleer of je account wordt vermeld onder Gebruikers .

Start je computer opnieuw op

Je kunt proberen om je computer of mobiele apparaat opnieuw op te starten.