Accountbeheer Help

Ik ben mijn gebruikersnaam vergeten

Volg deze stappen om je GoDaddy-gebruikersnaam weer te geven als je deze bent vergeten, maar je je wachtwoord nog kent.

Vereist: Als je een GoDaddy-domeinnaam in je account hebt, moet je deze kennen om je gebruikersnaam te herstellen.
  1. Ga naar de pagina Gebruikersnaam ophalen.
  2. Voer het e-mailadres voor het account in en klik op Doorgaan. Voer de beveiligingsuitdaging uit, als deze wordt weergegeven.
  3. Als je een GoDaddy-domein hebt, voer je in het vak Domein-URL een domeinnaam in die is gekoppeld aan het account (zoals coolexample.com) en volgens klik je op Filteren. We sturen onmiddellijk een eenmalige pincode naar het e-mailadres van het account.
  4. Voer in het vak Verificatiecode de pincode in die we naar je hebben verzonden en klik vervolgens op Doorgaan. We geven je gebruikersnaam en klantnummer weer.