GoDaddy Studio Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Ik heb geen toegang tot mijn GoDaddy Studio -account

Heb je problemen met het openen van je account? Hier zijn een paar dingen die je kunt proberen.

Controleer of je je gebruikersnaam en wachtwoord correct hebt ingevoerd

Als je je aanmeldt met e -mail, is je wachtwoord hoofdlettergevoelig. Zorg er dus voor dat je hoofdletters en kleine letters op de juiste plaatsen hebt gebruikt.

Stel je wachtwoord opnieuw in

Volg de stappen om je wachtwoord opnieuw in te stellen en controleer je inbox binnen 24 uur op de reset -e -mail. Als je de e -mail niet kunt vinden, controleer dan je spambox.

Probeer je aan te melden met Facebook, Google of Apple

Het is mogelijk om meer dan één GoDaddy -account te hebben en je hebt je mogelijk geregistreerd bij een van deze accounts in plaats van bij een e -mailaccount.

Opmerking: aanmelden met Google is niet hetzelfde als aanmelden met e -mail en vervolgens je Gmail -adres invoeren.

Had je eerder een Over -account?

Als dat het geval is, en als je niet meer weet welk e -mailadres je hebt gebruikt, zoek dan naar "overhq" in elk van je postvakken. Als je welkomst -e -mails van het Over -team vindt, kun je je daarmee aanmelden.

Nog steeds geen geluk?

Als je wilt chatten met een GoDaddy -gids, ga je naar de pagina Contact opnemen en klik je op Nu chatten .