Ik ontvang geen e -mail

Als je wacht op een belangrijke e -mail die niet is aangekomen, als je merkt dat er geen berichten in je inbox zijn, of als je collega een foutmelding krijgt nadat hij heeft geprobeerd je een bericht te sturen, dan helpen wij je graag verder. Als je Microsoft 365 -account geen e -mail ontvangt, kunnen we dit oplossen door enkele veelvoorkomende problemen door te nemen.

Verplicht: Voordat je verdergaat, raden we je aan om:
  • Controleer je internetverbinding . Als je internet traag of instabiel is, kan dit van invloed zijn op je vermogen om e -mails te ontvangen.
  • Start het apparaat dat je gebruikt om je e -mail te controleren opnieuw op . Als je contact wilt opnemen met ons GoDaddy -gidsen , zorg er dan voor dat je je apparaat eerst opnieuw opstart. Gebruik indien mogelijk een ander apparaat om contact op te nemen met ons om er zeker van te zijn dat je verbonden blijft Gidsen dan degene waarmee je problemen oplost.

Controleer of je e -mail nog steeds actief is

Als er een probleem is met je facturering of als je e -mailaccount is verwijderd, ontvang je geen e -mail.

1. Ga naar je e & Office -dashboard .
  2. Controleer onder Gebruikers of je e -mailaccount wordt vermeld. Mogelijk moet je naar beneden scrollen om Gebruikers te zien. Als je account niet wordt vermeld, kun je de gebruiker herstellen of koop een nieuw abonnement .

Controleer je DNS

Wanneer iemand je een bericht stuurt, wordt je e -mailserver geïdentificeerd aan de hand van je domeinnaam, die via DNS moet worden vertaald naar een IP -adres om het bericht af te leveren. Je MX- of Mail Exchanger -records bepalen hoe je domein de bezorging van e -mail beheert. Als er een probleem is met de MX -records op je DNS, ontvang je geen e -mail.

1. Ga naar je e & Office -dashboard .
  2. (Optioneel) Als je boven aan je dashboard een banner ziet waarop staat dat je e -mail nog geen e -mail kan ontvangen, selecteer je Help me dit op te lossen . Sla stappen 3-5 over.
  3. Selecteer onder Gebruikers naast je account de optie Beheren .
  4. Selecteer onder Instellingen DNS opnieuw controleren .
  5. Selecteer DNS opnieuw controleren . Als er een probleem is met je DNS, werk je je MX -records bij .

Als je domein bij een ander bedrijf is, neem dan contact op met hen voor hulp bij het bijwerken van je MX -records bij hen of voor het overdragen van je domein naar GoDaddy .

Controleer of er een probleem is met je e -mailclient

Controleer of je e -mail ontvangt, maar deze wordt niet weergegeven in je client
  1. Aanmelden bij Outlook op het web. Gebruik je Microsoft 365-e-mailadres en wachtwoord (je GoDaddy-gebruikersnaam en -wachtwoord werken hier niet).
  2. Controleer of er nieuwe berichten in je inbox staan.
  3. (Optioneel) Stuur jezelf een e -mail vanuit een ander account om te zien of deze is afgeleverd in Outlook op het web.
  4. Als je nieuwe berichten ziet in Outlook op het web, maar niet op je client, probeer dan je e -mail opnieuw in te stellen op je client.
    Verplicht: als je momenteel POP -instellingen gebruikt, zijn gegevens zoals je berichten, mappen, agenda's en contactpersonen alleen beschikbaar op je e -mailclient en op het apparaat dat je gebruikt om je e -mail te controleren. Maak een back -up van je gegevens voordat je overschakelt naar de Exchange -instellingen, zodat je deze in je account kunt importeren of er later naar kunt verwijzen. Raadpleeg uw klantprovider voor instructies.
Controleer of je e -mailclient POP- of IMAP -instellingen gebruikt

Je wordt mogelijk beïnvloed door de beëindiging van de POP- en IMAP -instellingen door Microsoft voor e -mailaccounts van Microsoft 365. Als je POP- of IMAP -instellingen gebruikt, staan de gegevens van je account alleen op je e -mailclient en op het apparaat dat je gebruikt om je e -mail te controleren. Werk je e -mailclient bij naar de Exchange -instellingen .

Controleer of je een ondersteunde e -mailclient met moderne verificatie gebruikt

Microsoft biedt geen ondersteuning meer voor oudere versies van e -mailclients en schakelt basisverificatie uit. Zorg ervoor dat je een ondersteunde e -mailclient gebruikt die moderne verificatie gebruikt. Bekijk de lijst met wijzigingen van Microsoft die mogelijk van invloed zijn op je klant.

Controleer bij de afzender of er een fout is opgetreden

Als de afzender je e -mailadres onjuist heeft ingevoerd, kan dit ertoe leiden dat het bericht niet wordt afgeleverd. Als ze een retourzending of fout hebben ontvangen nadat ze het bericht hebben verzonden, probeer dan dit op te lossen . Je kunt ook proberen om jezelf een bericht te sturen vanaf een ander e -mailaccount om te zien of je een foutmelding krijgt.

Controleer of e -mail naar spam- of ongewenste mappen gaat

Zorg ervoor dat je e -mail niet wordt opgevangen door een filter dat deze naar je map met spam of ongewenste e -mail stuurt.

1. Aanmelden bij Outlook op het web. Gebruik je Microsoft 365-e-mailadres en wachtwoord (je GoDaddy-gebruikersnaam en -wachtwoord werken hier niet).
  2. Selecteer in de rechterbovenhoekInstellingen versnellingsknop Instellingen en vervolgens Alle Outlook -instellingen weergeven .
  3. Selecteer E -mail en vervolgens Ongewenste e -mail .
  4. Selecteer onder Geblokkeerde afzenders en domeinen , naast e -mails waarvan je e -mail wilt ontvangenPrullenbak -knop Verwijderen .
  5. Schakel onder Filters alle selectievakjes uit die je niet langer nodig hebt.

Controleer je mailboxregels

Zorg ervoor dat je geen regels hebt die het ontvangen van e -mail verhinderen.

1. Aanmelden bij Outlook op het web. Gebruik je Microsoft 365-e-mailadres en wachtwoord (je GoDaddy-gebruikersnaam en -wachtwoord werken hier niet).
  2. Selecteer in de rechterbovenhoekInstellingen versnellingsknop Instellingen en vervolgens Alle Outlook -instellingen weergeven .
  3. Selecteer E -mail en vervolgens Regels .
  4. Verwijder regels die je niet langer nodig hebt.

Controleer je opslagcapaciteit

Zorg ervoor dat je opslag niet te vol is en voorkom dat je nieuwe e -mail ontvangt.

1. Aanmelden bij Outlook op het web. Gebruik je Microsoft 365-e-mailadres en wachtwoord (je GoDaddy-gebruikersnaam en -wachtwoord werken hier niet).
  2. Selecteer in de rechterbovenhoekInstellingen versnellingsknop Instellingen en vervolgens Alle Outlook -instellingen weergeven .
  3. Selecteer Algemeen en vervolgens Opslag . Als je opslag vol is, selecteer je een map en vervolgensPrullenbak -knop Verwijder om de inhoud te verwijderen en ruimte vrij te maken. Je kunt ook upgraden naar een abonnement met meer opslagruimte .

Verwante stap

• Als deze oplossingen je probleem niet hebben opgelost, neem dan contact op met onze GoDaddy -gidsen voor hulp.