Importeer mijn contacten, agenda, e -mail en taken

Om Outlook -items van het ene adres naar het andere of het ene apparaat naar het andere te verplaatsen, moet je eerst een Outlook -back -upbestand maken . Zodra je een back -upbestand hebt, ben je klaar om te importeren naar Outlook. Microsoft biedt geen ondersteuning meer voor Outlook -versies ouder dan 2016.

Opmerking: we bieden geen ondersteuning voor handmatige back -ups of het importeren van Outlook -gegevensbestanden (.pst, .ost en .olm).

Selecteer je versie van Outlook om de stappen te zien. Weet je niet zeker welke versie je hebt? Vind je versie in Outlook

Outlook voor Windows

Opmerking: deze instructies zijn alleen ter referentie. Onze GoDaddy -gidsen kan je niet helpen met het importeren van gegevens.

Outlook voor Windows kan PST-bestanden of CSV-bestanden (door komma's gescheiden waarden) importeren.

1. Open Outlook.
  2. Selecteer in de linkerbovenhoek Bestand .
  3. Selecteer Openen & Exporteren en vervolgens importeren/exporteren .
  4. Selecteer Importeren uit een ander programma of bestand en dan Volgende .
  5. Selecteer je bestandstype (door komma's gescheiden waarden voor .csv of Outlook -gegevensbestand voor .pst) en selecteer vervolgens Volgende .
  6. Selecteer Bladeren .
  7. Kies onder Opties hoe je wilt dat dubbele items worden verwerkt en selecteer vervolgens Volgende .
  8. Als het bestand met een wachtwoord is beveiligd, voert u het wachtwoord in en selecteert u vervolgens OK .
  9. Selecteer het Microsoft 365 -postvak waarnaar je wilt importeren. Als je niet in je Microsoft 365 -postbus importeert, selecteer je Items in de huidige map importeren . Met deze optie worden je gegevens geïmporteerd in de momenteel geselecteerde map.
  10. Selecteer Voltooien . Outlook begint met het importeren van de Outlook -items uit je back -upbestand. Zodra het voortgangsvenster verdwijnt, is het importeren voltooid.

Terug naar boven

Outlook op Mac

Opmerking: deze instructies zijn alleen ter referentie. Onze GoDaddy -gidsen kan je niet helpen met het importeren van gegevens.

Outlook voor Mac kan PST- of OLM -bestanden importeren.

1. Open Outlook.
  2. Als je de nieuwe versie van Outlook gebruikt, ga dan terug naar de oude versie van Outlook. Selecteer Outlook en vervolgens Nieuwe Outlook . Mogelijk moet je bevestigen dat je terug wilt gaan.
    Nieuw Outlook -menu
  3. Selecteer Bestand en vervolgens Exporteren .
  4. Selecteer je type back -upbestand en selecteer vervolgens Doorgaan .
  5. Zoek het bestand op je Mac en selecteer Importeren .
  6. Als het importeren is voltooid, selecteer je Voltooien . Je geïmporteerde items worden weergegeven in het navigatievenster onder Op deze computer .

Terug naar boven

Outlook op het web (alleen contactpersonen)

Outlook op het web kan door komma's gescheiden waarden (CSV) importeren en voor de beste resultaten moet het bestand UTF-8-codering hebben.

1. Aanmelden bij Outlook op het web. Gebruik je Microsoft 365-e-mailadres en wachtwoord (je GoDaddy-gebruikersnaam en -wachtwoord werken hier niet).
  2. Selecteer aan de linkerkant van de paginaMensen Mensen .
  3. Selecteer Beheren en vervolgens Contactpersonen importeren .
  4. Selecteer Bladeren , kies je CSV -bestand en selecteer vervolgens Openen .
  5. Selecteer Importeren .

Terug naar boven