Beheerde WordPress Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Importeer de database van je site

Stap 5 van de Verplaats een beheerde WordPress -site naar een onbeheerde WordPress -accountreeks .

Verplicht: Je moet de stappen in Bewerk het SQL -bestand voor importerenom MySQL -importfouten te voorkomen.

Het SQL -databasebestand dat in stap 2 is gedownload, moet worden geïmporteerd in de nieuwe database voor de doelsite. Mogelijk moet je contact opnemen met je nieuwe hostprovider voor specifieke details over hoe je dit op hun platform kunt doen. Deze instructies gaan ervan uit dat je de meest gebruikte tool gebruikt, het phpMyAdmin -configuratiescherm .

1. Maak verbinding met phpMyAdmin voor je nieuwe hostingaccountdatabase.
  2. Selecteer in phpMyAdmin je database in het menu aan de linkerkant.
    een afbeelding die laat zien hoe je de databasenaam kunt selecteren in het menu aan de linkerkant
  3. Selecteer op het tabblad Structuur de optie Alles controleren en selecteer vervolgens Verwijderen in het menu Met geselecteerd: om de database voor te bereiden op het importeren van SQL.
    een afbeelding die laat zien hoe je alles aanvinkt en vervolgens selecteert in het vervolgkeuzemenu
  4. Selecteer Ga .
  5. Selecteer Ja in het waarschuwingsbericht dat wordt weergegeven. Hierdoor worden de bestaande tabellen verwijderd en is het mogelijk om het SQL -bestand van je site schoon te maken.
  6. Selecteer Importeren en selecteer vervolgens Bestand kiezen om het SQL -bestand te zoeken waarin je hebt bewerkt Bewerk het SQL -bestand voor importeren.
  7. Selecteer Ga .

Opmerking: Als je een foutbericht ontvangt met de melding "Time -out van script verstreken, als je het importeren wilt voltooien, dien dan hetzelfde bestand in en het importeren wordt hervat", dan kun je onmiddellijk hetzelfde bestand selecteren om te importeren en doorgaan met herstellen waar het was gebleven.

Tabelvoorvoegsel

Als het importeren is voltooid, bekijk je de tabelnamen om het tabelvoorvoegsel voor de laatste stap te vinden Breng de laatste wijzigingen aan.
een afbeelding die laat zien hoe het tabelvoorvoegsel kan worden geïdentificeerd .