Importeer een MySQL -database in cPanel

Als je een back -up hebt van de database van je site in de bestandsindeling .sql of .sql.gz, kun je deze in cPanel importeren met het hulpprogramma Back -upwizard.

1. Meld je aan bij je GoDaddy productpagina .
  2. Selecteer Webhosting . Selecteer vervolgens naast het Linux -hostingaccount dat je wilt gebruiken Beheren .
    klik op beheren
  3. Selecteer cPanel Admin in het dashboard van het hostingaccount.
  4. Selecteer op de startpagina van cPanel in de sectie Bestanden de optie Back -upwizard .
  5. Selecteer Herstellen .
  6. Selecteer MySQL -databases .
  7. Selecteer Bestand kiezen .
  8. Zoek en selecteer het bestand dat je wilt importeren op je lokale computer.
  9. Selecteer Uploaden . Het kan enkele minuten duren voordat het importeren is voltooid.

Je ziet een bericht dat wordt bevestigd dat je database is geïmporteerd.