Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Importeer mijn contacten, agenda en e -mail

Om Outlook -items van het ene adres naar het andere of het ene apparaat naar het andere te verplaatsen, moet je eerst een Outlook -back -upbestand maken . Als je eenmaal een back -upbestand hebt, ben je klaar om te importeren naar Outlook.

Opmerking: GoDaddy ondersteunt geen handmatige back-ups of geïmporteerde Outlook-gegevensbestanden (.pst en .ost).

Selecteer je versie van Outlook om de stappen te zien.

Outlook 2013, 2016 of nieuwer (Windows)

Outlook voor Windows kan PST -bestanden of CSV -bestanden (door komma's gescheiden waarden) importeren.

1. Open Outlook .
  2. Selecteer in de linkerbovenhoek Bestand .
  3. Selecteer Openen & Exporteren > Importeren/exporteren .
  4. Selecteer Importeren uit een ander programma of bestand > Volgende .
  5. Selecteer je bestandstype (door komma's gescheiden waarden voor .csv of Outlook -gegevensbestand voor .pst) en selecteer vervolgens Volgende .
  6. Selecteer Bladeren om het bestand te kiezen dat je wilt importeren. Kies onder Opties hoe je wilt dat dubbele items worden verwerkt en selecteer vervolgens Volgende .
  7. Als het bestand met een wachtwoord is beveiligd, voert u het wachtwoord in en selecteert u vervolgens OK .
  8. Selecteer het Microsoft 365 -postvak waarnaar je wilt importeren. Als je niet in je Microsoft 365 -postbus importeert, selecteer je Items in de huidige map importeren . Met deze optie worden je gegevens geïmporteerd in de momenteel geselecteerde map.
  9. Selecteer Voltooien . Outlook begint met het importeren van de Outlook -items uit je back -upbestand. Zodra het voortgangsvenster verdwijnt, is het importeren voltooid.

Terug naar boven

Outlook 2016 of nieuwer (Mac)

Outlook voor Mac kan PST- of OLM -bestanden importeren.

1. Open Outlook .
  2. Als je de nieuwe versie van Outlook gebruikt, zet je de schakelaar Nieuwe Outlook uit. Ga anders door naar de volgende stap.
    Nieuwe Outlook -schakelaar
  3. Selecteer op het tabblad Extra de optie Importeren .
  4. Selecteer je type back -upbestand en selecteer vervolgens Doorgaan .
  5. Zoek het bestand op je Mac en selecteer Importeren .
  6. Als het importeren is voltooid, selecteer je Voltooien . Je geïmporteerde items worden weergegeven in het navigatievenster onder Op deze computer .

Terug naar boven

Contactpersonen importeren in Outlook op het web

Outlook op het web kan door komma's gescheiden waarden (CSV) importeren en voor de beste resultaten moet het bestand UTF-8-codering hebben. Lees meer van Microsoft.

1. Aanmelden bij Outlook op het web. Gebruik je Microsoft 365-e-mailadres en wachtwoord (je GoDaddy-gebruikersnaam en -wachtwoord werken hier niet).
  2. Selecteer linksonder op de paginaMensen Mensen .
  3. Selecteer in de rechterbovenhoek Beheren > Contactpersonen importeren .
  4. Selecteer Bladeren , kies je CSV -bestand en selecteer vervolgens Openen .
  5. Selecteer Importeren .

Terug naar boven