Importeer WordPress -opmerkingen in Disqus

Als je eenmaal je Disqus -account hebt gemaakt en de plug -in hebt geïnstalleerd, kun je al je bestaande opmerkingen importeren in Disqus. Standaard worden nieuwe opmerkingen automatisch geïmporteerd in Disqus.

1. Aanmelden bij WordPress.
  2. Ga naar Opmerkingen > Disqus.
  3. Klik op Plug -in -instellingen in de rechterbovenhoek.
  4. Klik in de selectie Importeren en exporteren op de knop Opmerkingen exporteren.
  5. Hierdoor worden je opmerkingen in de wachtrij geplaatst om in Disqus te worden geïmporteerd.

Volgende stappen

• Je ontvangt een e -mail zodra deze is voltooid.