E-mail werkruimte Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

In afwachting van installatie: MX -fout

Als het domein dat wordt gebruikt voor Workspace Email onjuiste MX -records heeft, wordt dit foutbericht weergegeven:

In afwachting van installatie: MX -fout

Corrigeer de MX -records van je domein om deze fout op te lossen.

1. Zoek eerst je juiste MX -records .
  2. Bewerk je MX -records waar je domein is geregistreerd:
  3. Nadat je je MX -records hebt gewijzigd, dien je je domeinnaam opnieuw in voor validatie van MX -records. Naast Instelling in behandeling: MX -fout , selecteer Opnieuw proberen .

Meer informatie