Websites + Marketing Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Informatie over veiligheid en regelgeving: GoDaddy Poynt Smart Terminal V3.0

Lees deze handleiding voor belangrijke veiligheids- en gezondheidsinformatie voor je GoDaddy Poynt Smart Terminal V3.0.

Opmerking: je vindt het versienummer op de sticker aan de achterkant van je apparaat. Deze GoDaddy Poynt Smart Terminal is momenteel alleen beschikbaar voor klanten van GoDaddy Payments in de VS en Canada.
Inhoud pakket
  • Apparaat X 1
  • Dockingstation X1
  • USB-C-kabel X 1
  • Stroomadapter X 1
  • Plug Adapter Kit X 1
  • Bonrol X 1

We raden aan om onze Snelstartgids door te nemen voordat je de GoDaddy Poynt Smart Terminal gaat gebruiken.

Specificatie

SoC
Qualcomm SDM 450

OS
Poynt OS en Android 10.1

8 "LCD -scherm
800 x 1280; MIPI

8 "aanraakscherm
Meerpunts, geprojecteerd capacitief type, GG, luchtverbinding

5 "LCD -scherm
480x800; RGB

5 "aanraakscherm
Meerpunts, geprojecteerd capacitief type, GG, luchtverbinding

Systeemgeheugen (RAM)
2 GB DDR3

Opslag (Flash -geheugen)
16 GB

Communicatie

WLAN
802.11 a/b/g/n/ac

WWAN
GSM (voor EU), WCDMA, LTE/4G

WPAN
BT 4.2+HS -compatibel/dubbele rol

NFC
Ondersteunt belangrijke NFC/contactloze schema's, ISO14443 A&B, geschikt voor MiFare, geschikt voor ISO 18092

Spreker
Mono met kamers, geoptimaliseerd voor spraak

Zoemer
4.8KHz, 80dB op 10 cm

Sensoren
3-assige versnellingsmeter, SAR-sensor, lichtsensor

Printer
2-inch thermische printer

Camera

Handelaar gerichte camera
2 MP

Camera voor het scannen van streepjescodes
5 MP

Betalingsmodule - SoC
Maxim 32555

Kracht

Batterijpak
5900 mAh, 3,7 V, 21,83 Wh

Stroomadapter
AC-DC, ingang: 100-240 VAC, uitgang: 5 VDC, 3 A.

IO -poort

SIM
Nano-simkaart, ladetype

USB
USB-C

Kaartlezer
Magneetstrip, chip

Knop/schakelaar
Aan/uit/slaapstandknop
Ontwikkelaarsknop (gaatje)

LED -indicator
Systeemstatus - RGB -led, handelaar gericht
Betalingsstatus - RGB -led, klantgericht

Huisvesting
Kunststof

Afmetingen
Klem: X-123 mm Y-273 mm Z-99 mm
Koppelen: X-122 mm Y-84 mm Z-32 mm

Gewicht
Terminal: 0,9 kg
Dock: 0,1 kg

Dock
USB-A 2.0 X 2, RJ45 X 1, RJ12 X 1, USB-C X 1 (alleen voedingsingang)

Regelgevende informatie

Bedrijfsomgeving
Spanning: AC-ingang 100-240 VAC, 50/60 Hz; DC -uitgang 5VDC 3A
Temperatuur: 0 ° tot 35 ° C

Opslagomgeving op lange termijn
Temperatuur: 5 ° tot 30 ° C, relatieve vochtigheid 20% tot 75%

Waarschuwingspictogram

Waarschuwing: Lees deze handleiding voor belangrijke veiligheids- en gezondheidsinformatie die van toepassing is op het Poynt -apparaat dat je hebt gekocht.

Het niet opvolgen van de instructies en het niet juist installeren, gebruiken en onderhouden van dit product kan het risico op ernstig of dodelijk letsel of schade aan het apparaat of apparaten vergroten.

Batterij
Dit apparaat bevat een ingebouwde lithium-ionbatterij. Onjuist gebruik hiervan kan leiden tot oververhitting, brand en letsel. De batterij in dit apparaat kan niet door de gebruiker worden vervangen en mag alleen worden vervangen door een geautoriseerde serviceprovider.

Volg de geadviseerde richtlijnen voor optimale prestaties van de lithium-ionbatterij:

• Bedrijfsomgevingstemperatuur
  • Opslagomgevingstemperatuur
  • Laad Poynt Smart Terminal op met een goedgekeurd dockingstation of een goedgekeurde voedingsadapter die elke 6 maanden is ingesteld op 100% volledig opladen.
Waarschuwingspictogram

VOORZICHTIG

• Ontploffingsgevaar als de batterij wordt vervangen door een onjuist type.
  • Het weggooien van een batterij in vuur of een hete oven, of het mechanisch verpletteren of snijden van een batterij, kan resulteren in een explosie.
  • Een batterij achterlaten in een omgeving met een extreem hoge temperatuur die kan leiden tot een explosie of het lekken van ontvlambare vloeistof of gas.
  • Een batterij die is blootgesteld aan extreem lage luchtdruk, wat kan leiden tot een explosie of het lekken van brandbare vloeistof of gas.

Opmerking:

• Het niet opvolgen van bovenstaande richtlijnen kan ertoe leiden dat de capaciteit van de batterij sneller leegloopt, de duur toeneemt om volledig op te laden, waardoor de batterij niet volledig kan worden opgeladen en de batterij leegraakt tot nul.
  • Het niet opvolgen van bovenstaande richtlijnen kan ertoe leiden dat het product niet werkt, waardoor het onbruikbaar of onherstelbaar wordt.

Informatie over verwijdering
Recycleer en voer af in overeenstemming met lokale, provinciale en landelijke voorschriften. Dit apparaat moet worden gerecycled of gescheiden van huishoudelijk afval of recycling.

Regelgevende informatie
Informatie over regelgeving, certificering en compliance is te vinden op poynt.com/legal.
Controleer de E-labels via Instellingen > Certificeringen.

FCC -conformiteitsverklaring
Dit apparaat voldoet aan Deel 15 van de FCC -regels. Gebruik is onderworpen aan de volgende twee voorwaarden: (1) dit apparaat mag geen schadelijke interferentie veroorzaken, en (2) dit apparaat moet alle ontvangen interferentie accepteren, inclusief interferentie die een ongewenste werking kan veroorzaken.

Wijzigingen of aanpassingen die niet uitdrukkelijk zijn goedgekeurd door de partij die verantwoordelijk is voor de naleving, kunnen de bevoegdheid van de gebruiker om de apparatuur te gebruiken ongeldig maken.

Deze apparatuur is getest en in overeenstemming bevonden met de limieten voor een digitaal apparaat van klasse B, overeenkomstig deel 15 van de FCC -regels. Deze limieten zijn bedoeld om een redelijke bescherming te bieden tegen schadelijke storing bij installatie in een woonomgeving. Deze apparatuur genereert en gebruikt radiofrequentie -energie en kan deze uitstralen en kan, indien niet geïnstalleerd en gebruikt in overeenstemming met de instructies, schadelijke interferentie van radiocommunicatie veroorzaken. Er is echter geen garantie dat er geen storing zal optreden in een bepaalde installatie

Als deze apparatuur schadelijke storing veroorzaakt aan radio- of televisieontvangst, wat kan worden vastgesteld door de apparatuur uit en weer in te schakelen, wordt de gebruiker aangemoedigd om te proberen de storing te verhelpen door een of meer van de volgende maatregelen:

• Heroriënteer of verplaats de ontvangende antenne.
  • Vergroot de afstand tussen de apparatuur en de ontvanger.
  • Sluit de apparatuur aan op een stopcontact op een ander circuit dan dat waarop de ontvanger is aangesloten.
  • Raadpleeg de dealer of een ervaren radio-/tv -monteur voor hulp.

ISED -conformiteitsverklaring
Dit apparaat bevat van vergunning vrijgestelde zender (s)/ ontvanger (s) die voldoen aan de vergunningvrije RSS (s) van Innovation, Science and Economic Development Canada. Gebruik is onderworpen aan de volgende twee voorwaarden:

1. Dit apparaat mag geen storing veroorzaken.
  2. Dit apparaat moet elke storing accepteren, inclusief storing die een ongewenste werking van het apparaat kan veroorzaken.

SAR -verklaring
Deze apparatuur voldoet aan de FCC/ISED -limieten voor blootstelling aan straling die zijn opgesteld voor een ongecontroleerde omgeving. De eindgebruiker moet de specifieke bedieningsinstructies volgen om te voldoen aan de richtlijnen voor blootstelling aan RF. Deze zender mag niet op dezelfde locatie worden geplaatst of gebruikt in combinatie met een andere antenne of zender.

Het draagbare apparaat is ontworpen om te voldoen aan de vereisten voor blootstelling aan radiogolven die zijn vastgesteld door de ISED. Deze vereisten stellen een SAR -limiet van 1,6 W/kg gemiddeld over één gram weefsel. De hoogste SAR -waarde die onder deze norm is gerapporteerd tijdens productcertificering voor gebruik wanneer dit op de juiste manier op het lichaam wordt gedragen. De SAR -testafstand voor ledematen is 0 cm en de SAR -testafstand voor het lichaam is 10 cm.

California Proposition 65 Waarschuwing:
Waarschuwingspictogram
Waarschuwing: Dit product kan je blootstellen aan DEHP, waarvan de staat Californië weet dat ze kanker en geboorteafwijkingen of andere reproductieve schade veroorzaken. Ga voor meer informatie naar www.P65Warnings.ca.gov .

Poynt -verklaring WEEE -richtlijn 2012/19/EU + Batterijrichtlijn 2006/66/ec
Elektrische en elektronische apparatuur (EEA) en batterijen bevatten materialen, componenten en stoffen die gevaarlijk kunnen zijn en een risico kunnen vormen voor de menselijke gezondheid en het milieu wanneer afgedankte elektrische en elektronische apparatuur (AEEA) en batterijen niet op de juiste manier worden verwerkt.

Elektrische en elektronische apparaten en batterijen zijn gemarkeerd met het symbool van een doorgekruiste verrijdbare afvalbak, wat aangeeft dat elektrische en elektronische apparaten en batterijen niet via het normale huisvuil mogen worden weggegooid, maar apart moeten worden ingezameld. Als batterijen meer dan 0,0005% kwik (Hg), 0,002% cadmium (Cd) of 0,004% lood (Pb) (op basis van gewicht) bevatten, wordt het overeenkomstige chemische symbool op de batterij weergegeven. Gebruikers moeten de plaatselijke voorschriften voor recycling volgen om de negatieve invloed op het milieu in verband met het weggooien van AEEA en batterijen te verminderen en om de mogelijkheden voor hergebruik, recycling en terugwinning van AEEA en batterijen te vergroten. Om dit mogelijk te maken, zijn er mogelijk gratis ophaalpunten beschikbaar bij jou in de buurt of kun je contact opnemen met Poynt om de ophaling te regelen. Gebruikers zijn verantwoordelijk voor het verwijderen van persoonlijke gegevens van elektronische apparaten voordat ze worden weggegooid.

Alle oplaadbare batterijen hebben een beperkte levensduur en hebben uiteindelijk mogelijk onderhoud nodig of moeten ze worden gerecycled. De Poynt Smart Terminal en Poynt 5 -batterijen zijn ontworpen om tot 80% van hun oorspronkelijke capaciteit te behouden bij 800 volledige oplaadcycli. Probeer niet om zelf de batterijen te vervangen. Hierdoor kan de batterij beschadigd raken, wat oververhitting, brand en letsel kan veroorzaken. De lithium-ionbatterij in je terminal moet worden onderhouden of gerecycled door Poynt of een geautoriseerde serviceprovider en moet worden gerecycled of gescheiden van het huishoudelijk afval worden verwijderd. Gooi batterijen weg in overeenstemming met de plaatselijke milieuwetten en richtlijnen.

WEEE:Verwijdering pictogram

Batterijen:Verwijderen batterijpictogram

Poynt-verklaring inzake terugname van producten
Zie hieronder voor landspecifieke recyclingopties voor producten die het einde van hun levensduur hebben bereikt. Als de lokale verwijderingsopties niet worden vermeld, neem dan contact op met Poynt via environment@godaddy.com. Poynt zal samen met u zorgen voor een milieuvriendelijke behandeling van het product.

Informatie over Poynt -recycling per land
Ierland
Poynt registreert zich als WEEE-producent bij de Ierse EPA en als WEEE- en batterijproducent bij The Producer Register Ltd (WRS-Blackbox). Poynt voldoet aan zijn recyclingverplichtingen door het aanbieden van terugname van producten voor professionele producten en door lid te zijn van een nalevingsprogramma voor batterijproducenten.

PRL -registratienummer: 3510WB

Informatie over het inleveren en ophalen van batterijen in Ierland is beschikbaar op:https://www.weeeireland.ie/household-recycling/where-can-i-recycle/

Italië
Poynt is geregistreerd als WEEE -producent bij het Ministero dell'Ambiento (Registro AEE) en als producent van batterijen bij het Ministero dell'Ambiento (Registro Pile e Accumulatori). Poynt voldoet aan zijn recyclingverplichtingen door lid te zijn van een AEEA -nalevingsprogramma voor producenten en een nalevingsprogramma voor batterijproducenten.

WEEE -registratienummer: IT22110000014370
Accu registratienummer: IT22110P00008260

Informatie over de opties voor het retourneren en ophalen van AEEA in Italië is beschikbaar op:https://www.cdcraee.it/centri-di-raccolta-comunali/

Informatie over het inleveren en ophalen van batterijen in Italië is beschikbaar op:https://www.raccogliamopiupile.it/

Polen
Poynt is geregistreerd als WEEE -producent, batterij- en verpakkingsproducent bij de BDO. Poynt voldoet aan zijn recyclingverplichtingen door lid te zijn van een AEEA -nalevingsprogramma voor producenten, een nalevingsprogramma voor batterijproducenten en een nalevingsprogramma voor producenten van verpakkingen.

In Polen kunnen WEEE en batterijen worden ingeleverd bij lokale inzamelpunten.

Verenigd Koninkrijk
Poynt is geregistreerd als WEEE -producent bij het Britse milieuagentschap. Poynt voldoet aan zijn recyclingverplichtingen door het aanbieden van terugname van producten voor professionele producten.

EU -conformiteitsverklaring
Dit product voldoet aan de RED -richtlijn 2014/53/EU en RoHS 2011/65/EU. Contactpersoon: Poynt, LLC, Attn: Compliance, 2155 E GoDaddy Way, Tempe, AZ, 85284 USA

Gebruiksbeperking: Dit apparaat is beperkt tot gebruik binnenshuis bij gebruik in het frequentiebereik van 5150 tot 5350 MHz.

Europese Unie: verwijderingsinformatie
Waarschuwingspictogram
Dit symbool op het product of de batterijen of de verpakking betekent dat dit product en eventuele batterijen die het bevat niet mogen worden weggegooid met het huisvuil. In plaats daarvan is het uw eigen verantwoordelijkheid om dit in te leveren bij een inzamelpunt voor het recyclen van batterijen en elektrische en elektronische apparatuur.

Contactinformatie EU -vertegenwoordiger:
Bedrijfsnaam: Clever Rep AB
Adres: Box 1898
Postcode: 116 74
Postplaats/stad: Stockholm
Staat/regio: Stockholm
Land: Zweden
E-mail: ar-contact@cleverrepresentative.eu
Telefoon (geen support): +46 8 12400745

Pictogram voor de EU -conformiteitsverklaring

Dit apparaat is getest voor normale handelingen die op het lichaam worden gedragen. Om te voldoen aan de RF -blootstellingsvereisten, moet er een minimale afstand van 0 cm worden aangehouden tussen het lichaam van de gebruiker en de handset, inclusief de antenne. Hierbij verklaart Poynt, LLC dat het type radioapparatuur PST3 in overeenstemming is met Richtlijn 2014/53/EU.

Dit apparaat voldoet aan de richtlijn 2014/53/EU voor blootstelling aan straling in een ongecontroleerde omgeving. De eindgebruiker moet de specifieke bedieningsinstructies volgen om te voldoen aan de richtlijnen voor blootstelling aan RF. Deze zender mag niet op dezelfde locatie worden geplaatst of gebruikt in combinatie met een andere antenne of zender. Het draagbare apparaat is ontworpen om te voldoen aan de vereisten voor blootstelling aan radiogolven die zijn vastgesteld door de Europese markt (Frankrijk).

SAR -limiet:
Ledematen: 4,0 W/kg
Hersenen/lichaam: 2,0 W/kg

SAR -waarde:
Ledematen: 3,52 W/kg
Hersenen/lichaam: 1,33 W/kg

Maximale EIRP voor EU
Bluetooth: 2402 MHz-2480 MHz 8,18dBm
Bluetooth LE: 2402MHz-2480MHz 2.94dBm
Wifi: 2412MHz-2472MHz/ 2422MHz-2462MHz16.15dBm
Wifi: 5150 MHz-5725 MHz19,92 dBm
Wifi: 5725 MHz-5875 MHz13,27dBm
NFC: 13,56 MHz-20,68dBuA/m
GSM900: 880-915MHz/ 925-960MHz33dBm
DSC1800: 1710-1785MHz/ 1805-1880MHz30dBm
WCDMA-band 1: 1920-1980MHz/ 2110-2170MHz24dBm
WCDMA-band 8: 880-915MHz/ 925-960MHz24dBm
LTE-band 1: 1920-1980MHz/ 2110-2170MHz
LTE-band 3: 1710-1785 MHz/ 1805-1880 MHz
LTE-band 7: 2500-2570 MHz/ 2620-2690 MHz
LTE-band 8: 880-915 MHz/ 925-960 MHzz
LTE-band 20: 832-862 MHz/ 791-821 MHz
LTE-band 28: 703-748 MHz/ 758-803 MHZ
LTE-band 38: 2570-2620 MHz/ 2570-2620 MHz
LTE-band 40: 2300-2400 MHz/ 2300-2400 MHz
23dBm