GoDaddy Pro Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Installeer een plug -in uit de WordPress Plugin Repository op mijn websites in GoDaddy Pro

Je kunt een plug -in installeren vanuit de WordPress Plugin Repository op meerdere websites tegelijk in GoDaddy Pro.

1. Meld je aan bij je GoDaddy Pro -account. ( Hulp nodig bij het aanmelden? )
  2. Selecteer Sites in de linkerzijbalk.
  3. Selecteer de gewenste websites. Selecteer vervolgens in het vervolgkeuzemenu Tools de optie Plug-ins .
  4. Selecteer Plug -in toevoegen .
  5. Navigeer naar het tabblad WordPress -opslagplaats.
  6. Zoek naar een plug -in en druk op Enter op je toetsenbord.
  7. Optioneel: Schakel het selectievakje Plug -in activeren uit als je de plug -in na installatie niet hoeft te activeren.
  8. Selecteer Installeren .