GoDaddy Pro Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Installeer een premium plug -in op mijn websites in GoDaddy Pro

Je kunt een premium plug -in op meerdere websites tegelijk installeren.

1. Meld je aan bij je GoDaddy Pro -account. ( Hulp nodig bij het aanmelden? )
  2. Selecteer Sites in de linkerzijbalk.
  3. Selecteer de websites en vervolgens het vervolgkeuzemenu Tools en vervolgens Plug -ins in het bovenste menu.
  4. Klik op Plug -in toevoegen .
  5. Navigeer naar het tabblad URL en ZIP.
  6. Typ de directe downloadlink naar het ZIP -installatiebestand en klik vervolgens op Installeren .

Opmerking: Als je een ZIP -bestand naar je computer hebt gedownload, klik je op Installeren vanuit een .ZIP -bestand en selecteer je het installatiebestand.

7. Optioneel: Schakel het selectievakje Plug -in activeren uit als je de plug -in na installatie niet hoeft te activeren.
  8. Klik op Installeren .