WordPress Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Installeer een WordPress -thema met FTP

Mogelijk moet je een WordPress -thema installeren via File Transfer Protocol (FTP). Deze optie is handig voor grote of aangepaste thema's. Deze stappen beschrijven de installatie met FileZilla , maar je kunt elke FTP -app gebruiken om een WordPress -thema te uploaden.

1. Download het .zip -bestand van het thema.
  2. Verbinding maken met je hosting via FTP.
  3. Zoek de map met je WordPress -site in het gedeelte Externe site.
  4. Ga naar de map /wp-content /themes.
  5. Zoek in de sectie Lokale site naar het .zip -bestand op je lokale computer.
  6. Sleep het themabestand van de sectie Lokale site naar de sectie Externe site.
  7. Pak het themabestand uit .
  8. Opmerking: Als je het bestand niet kunt uitpakken op je hostingaccount, moet je het bestand uitpakken op je lokale computer en vervolgens de uitgepakte map met bestanden uploaden.

Je hebt nu je nieuwe WordPress -thema geïnstalleerd.

Verwante stappen

Meer informatie