Installeer en configureer de plug -in voor productleveranciers

Laat je winkel uitgroeien tot een marktplaats voor andere verkopers die hun winkels beheren, terwijl je daarvoor commissie ontvangt.

Verplicht: Productverkopers is een premium WooCommerce -extensie die wordt meegeleverd met WordPress E -commerce hosting of als een zelfstandige aankoop.
  1. Aanmelden bij WordPress.
  2. Activeer de extensie Productverkopers. ( Hulp nodig bij het activeren van je extensies? )
  3. Ga naar WooCommerce > Instellingen > Producten > Leveranciers in je WordPress -beheerder om het uitbetalingsschema en andere instellingen voor productleveranciers te configureren .