Installeer de Memcached PHP -bibliotheken met WHM

Memcached is een gratis en krachtig objectcaching -systeem dat je kunt installeren om de prestaties van je website te verbeteren. Memcached werkt alleen als je de daemon installeert, de PHP -bibliotheken installeert en je PHP -toepassing correct configureert.

1. Meld je aan bij WHM .
  2. Selecteer EasyApache 4 in het gedeelte Software van het menu aan de linkerkant.
  3. Klik op de knop Aanpassen in de sectie Geïnstalleerde pakketten.

4. Klik links op PHP -bibliotheken en typ Memcached in het zoekvak. Klik op de schakelaar om Memcached te installeren op de gewenste versies van PHP.

5. Klik Beoordeling aan de linkerkant, en de Voorziening knop aan de onderkant van de pagina om de installatie te voltooien.

Opmerking: deze modules kunnen ook worden geïnstalleerd met yum in SSH. Houd rekening met de naamgevingsconventie (bijv. Ea-php72-php-memcached) en dat deze op elke gebruikte versie van PHP moet worden geïnstalleerd.

Verwante stappen

Meer informatie

• Onze serverexperts kunnen deze stappen tegen betaling uitvoeren. Ga voor meer informatie over onze Expert Services naar ons Expert Service -menu .