Installeer de Sucuri -beveiligingsplug -in in WordPress

Installeer de Sucuri -beveiligingsplug -in om de beveiliging van je WordPress -site te verbeteren. Nadat de plug -in is geïnstalleerd, kun je individuele beveiligingsfuncties inschakelen met slechts een paar klikken.

1. Aanmelden bij WordPress.
  2. Selecteer in het menu aan de linkerkant Plug-ins > Nieuwe toevoegen .
  3. Zoek naar "Sucuri Security - Auditing, Malware Scanner and Security Hardening".
  4. Selecteer Nu installeren .
  5. Selecteer Activeren .

Volgende stappen

Nu je de plug -in hebt geïnstalleerd, stel je deze beveiligingsfuncties in: