Installeer de Sucuri -beveiligingsplug -in in WordPress

Volg de onderstaande stappen om de Sucuri Security -plug -in te installeren en de beveiliging van je WordPress -site te verbeteren.

1. Aanmelden bij WordPress.
  2. Selecteer in het menu aan de linkerkant Plug- ins en vervolgens Nieuwe toevoegen .
  3. Zoek naar "Sucuri Security - Auditing, Malware Scanner and Security Hardening".
  4. Selecteer Nu installeren .
  5. Selecteer Activeren .

De plug -in Sucuri Security is nu geïnstalleerd en actief op je site.

Volgende stappen

Nu je de Sucuri -beveiligingsplug -in hebt geïnstalleerd, kun je de volgende beveiligingsfuncties met slechts een paar klikken inschakelen.