Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Installeer een applicatie op je server of hostingaccount

Toepassingsondersteuningsspecialisten van GoDaddy kunnen webtoepassingen zoals WordPress, Joomla en Drupal, afbeeldingengalerijen, e-commerce en andere webtoepassingen voor je installeren. Onze experts zorgen ervoor dat ze werken binnen de parameters van je hostingaccount.

Opmerking: bel voor meer informatie over deze service (480) 463-8824 .

Details van toepassingsondersteuning

Opmerking: deze service is al inbegrepen voor volledig beheerde servers.

Inbegrepen in deze service

• Basisinstallatie van elke op PHP gebaseerde toepassing

Deze service is niet inbegrepen

• Al het andere, behalve de basisconfiguratie van de PHP -toepassing:
    • PHP verandert
    • PHP -bibliotheken
    • plug -ins
    • thema's
    • modules
  • Probleemoplossing

GoDaddy Expert Services

Zie voor een volledige lijst van de betaalde services die GoDaddy aanbiedtMenu Expert Services .