Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Installeer een CAPTCHA -plug -in in WordPress

SPAM wordt vaak gemaakt door een bot in plaats van door een mens, een manier waarop je WordPress -website onderscheid kan maken tussen deze twee, is door een CAPTCHA -plug -in te installeren.

1. Meld je aan bij WordPress
  2. Ga naar Plug -ins en klik op Nieuwe toevoegen .
  3. Voer " CAPTCHA " in het vak 'Plug -ins zoeken' in
  4. Klik op de naam van de plug -in voor meer informatie
  5. Nadat je de gewenste plug -in hebt gevonden, klik je op Nu installeren