CAPTCHA toevoegen aan mijn WordPress-site

Spamopmerkingen van bots kunnen een negatieve ervaring creëren, je SEO beïnvloeden, je site vertragen en ze vormen zelfs een beveiligingsrisico. Om opmerkingen van mensen te onderscheiden van spamopmerkingen van bots, kun je met een externe plug-in een CAPTCHA toevoegen aan je site. Volg hiervoor de onderstaande stappen.

1. Aanmelden bij WordPress.
  2. Selecteer Plug-ins in het menu aan de linkerkant en vervolgens Nieuwe toevoegen.
  3. Voer in het vak Plug-ins zoekenCAPTCHA in.
  4. Selecteer Meer informatie naast de naam van de plug-in om er meer over te weten te komen. Herhaal dit totdat je de plug-in vindt die je wilt gebruiken. We raden je aan om een plug-in te kiezen die regelmatig wordt bijgewerkt, veel recensies en hoge beoordelingen heeft.
  5. Nadat je een CAPTCHA-plug-in hebt gekozen, kun je deze installeren en activeren.
  6. Volg de aanwijzingen van de ontwikkelaar van de plug-in om de installatie te voltooien.