Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Installeer een Let's Encrypt -certificaat op je Linux -hostingaccount

Let's Encrypt is een externe beveiligingsservice die gratis SSL -certificaten aanbiedt. Het gebruik van SSL (Secure Socket Layer) garandeert een veilige verbinding wanneer klanten je website bezoeken. Je kunt een Let's Encrypt -certificaat gebruiken op je GoDaddy Linux Hosting -account, maar je moet het SSL -certificaat handmatig configureren.

Waarschuwing: Let's Encrypt -certificaten zijn slechts 90 dagen geldig. GoDaddy biedt geen ondersteuning voor automatische installatie op Linux-hostingaccounts, dus je moet dit proces elke 90 dagen herhalen, anders geeft je website een beveiligingsfout weer.
  1. Genereer uw certificaatondertekeningsaanvraag (CSR). Let's Encrypt raadt aan om je certificaat te genereren via Certbot, maar dit wordt niet ondersteund op de cPanel Linux -hosting van GoDaddy. In plaats daarvan heb je een client van een derde partij nodig om je Let's Encrypt -certificaat te genereren. GoDaddy en Let's Encrypt hebben geen controle over deze externe clients en kunnen hun veiligheid of betrouwbaarheid niet garanderen. Je kunt een lijst met beschikbare opties vinden onder het gedeelte Browser .
  2. Domein verifiëren - Je moet het eigendom van je domein aantonen via een verificatieproces. De externe client die je gebruikt om het certificaat te genereren, laat je de verschillende manieren zien waarop je je domein kunt verifiëren. We raden je aan om een bestand te verifiëren of een DNS-update uit te voeren.
  3. Installeer je certificaat en privésleutel in cPanel.
  4. Verleng je certificaat elke 90 dagen - Een Let's Encrypt -certificaat is maar 90 dagen geldig, dus je moet een nieuw certificaat genereren voordat het vorige verloopt.

Opmerking: als service bieden we informatie over het gebruik van bepaalde producten van derden, maar we onderschrijven de producten van derden niet, bieden geen directe ondersteuning en zijn niet verantwoordelijk voor de functies of betrouwbaarheid van dergelijke producten.