Installeer een plug -in in WordPress

Gebruik plug -ins om verschillende functies aan je WordPress -site toe te voegen. Er staan duizenden gratis plug -ins vermeld in de WordPress -repository die je rechtstreeks vanaf het dashboard van je site kunt installeren.

Opmerking: Als u wilt een plugin die niet in de WordPress repository wordt opgenomen door het te installeren door het uploaden van het ZIP-bestand.

1. Aanmelden bij WordPress.
  2. Selecteer in het menu aan de linkerkant Plug-ins > Nieuwe toevoegen .
  3. Voer in de balk Zoeken in plug -ins de naam in van de plug -in die je wilt installeren. Als je de naam van de plug -in niet weet, kun je een relevant trefwoord invoeren. Om bijvoorbeeld een beveiligingsplug -in te vinden, voer je "Beveiliging" in en blader je door de resultaten om de plug -in te vinden die bij je past.
  4. Zodra u de juiste plug-in hebt gevonden, selecteert u Nu installeren.
  5. Optioneel: Als je wilt dat de plug -in actief is na de installatie, selecteer je Activeren . Zo niet, dan kun je het altijd later activeren.