Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Installeer een plug -in uit de WordPress Plugin Repository op mijn websites in GoDaddy Pro

Je kunt een plug -in installeren vanuit de WordPress Plugin Repository op meerdere websites tegelijk in GoDaddy Pro.

1. Meld je aan bij je GoDaddy Pro -account. ( Hulp nodig bij het aanmelden? )
  2. Selecteer Sites in de linkerzijbalk.
  3. Selecteer de gewenste websites. Selecteer vervolgens in het vervolgkeuzemenu Tools de optie Plug-ins .
  4. Selecteer Plug -in toevoegen .
  5. Navigeer naar het tabblad WordPress -opslagplaats.
  6. Zoek naar een plug -in en druk op Enter op je toetsenbord.
  7. Optioneel: Schakel het selectievakje Plug -in activeren uit als je de plug -in na installatie niet hoeft te activeren.
  8. Selecteer Installeren .