Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Installeer een reactiesysteem in WordPress

Door een reactiesysteem op je WordPress -site te installeren, kun je je opmerkingen beter beheren en beter communiceren met je publiek. Je hebt twee opties bij het installeren van een opmerkingensysteem:

• Bel ons ondersteuningsnummer en een van onze experts kan het tegen betaling voor u doen.
  • Doe het zelf volgens de instructies in de onderstaande tabellen.

Premium support van WordPress

Onze supportexperts kunnen tegen betaling de volgende services voor je uitvoeren:

• Installeer de Disqus -plug -in voor het commentaarsysteem of de plug -in van je voorkeur.
  • Importeer opmerkingen uit het standaard WordPress -opmerkingensysteem.

Doe het zelf

Installeer een plug -in

Volg een van deze stappen om het zelf te doen Moeilijkheidsgraad
Installeer een plug -in in WordPress Basis
Installeer een WordPress -plug -in met FTP Goed

Disqus instellen

Zie om het zelf te doen Moeilijkheidsgraad
Stel het Disqus -reactiesysteem in WordPress in Basis

Importeer opmerkingen naar Disqus

Zie om het zelf te doen Moeilijkheidsgraad
Importeer WordPress -opmerkingen in Disqus Basis