Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Installeer een SPAM -preventieplug -in voor opmerkingen in WordPress

Gebruik de onderstaande instructies om een plug -in voor spampreventie te installeren.

1. Meld je aan bij WordPress
  2. Ga naar Plug -ins en klik op Nieuwe toevoegen .
  3. Voer in het zoekveld "SPAM van opmerkingen" of Preventie van opmerkingen over spam in.
  4. Klik op de naam van de plug -in voor meer informatie.
  5. Nadat je de gewenste plug -in hebt gevonden, klik je op Nu installeren .

Opmerking: Akismet en WP Spam Fighter zijn voorbeelden van plug -ins om SPAM te voorkomen.