Installeer een thema uit de WordPress -repository

De WordPress -repository bevat duizenden gratis thema's die je op je site kunt gebruiken en is rechtstreeks toegankelijk vanuit je WordPress -dashboard. Zo installeer je je thema vanuit de WordPress -repository.

Opmerking: als je niet zeker weet welk thema je wilt installeren, kun je door de WordPress -repository bladeren en een voorbeeld van thema's bekijken. Gebruik de optie Feature Filter om een beperking van de zoektocht. Als je een thema wilt gebruiken dat niet in de WordPress -repository staat, installeer je dit door het .zip -bestand te uploaden .

1. Aanmelden bij WordPress.
  2. Selecteer Vormgeving > Thema's in het linkermenu.
  3. Selecteer Nieuwe toevoegen .
    Voeg een nieuw thema toe in WordPress
  4. Voer in de balk Zoeken naar thema's de naam in van het thema dat je wilt installeren.
  5. Plaats de muisaanwijzer op het voorbeeld van het thema en selecteer vervolgens Installeren .