Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Installeer een thema in WordPress

Je kunt een thema van WordPress installeren of een premiumthema uploaden dat je hebt gekocht of ergens anders hebt ontvangen.

1. Aanmelden bij WordPress
  2. Klik in het menu Vormgeving op Thema's.
  3. Klik op de knop Nieuw toevoegen.
  4. Gebruik de zoekbalk om het thema te vinden dat je wilt installeren.
  5. Plaats de muisaanwijzer op het voorbeeld van het thema en klik op Installeren .

Opmerking: optioneel, als je een thema van een derde hebt gekocht of ontvangen dat je in plaats daarvan wilt gebruiken, klik je op de knop Thema uploaden. Blader naar de themabestanden op je computer en klik op Nu installeren .