Installeer een UCC -certificaat voor add -on -domeinen in mijn Linux -hostingaccount

Om een SSL -verbinding te gebruiken voor een add -on -domein in je Linux -hostingaccount, volg je deze stappen om een UCC -certificaat voor meerdere domeinen te kopen en te configureren.

1. Vraag een UCC -certificaat aan . Zorg ervoor dat het add -on -domein dat je wilt gebruiken, wordt vermeld als een van je alternatieve onderwerpnamen (SAN's).
  2. In uw GoDaddy product pagina onder Web Hosting, naast het Linux-hosting account die u wilt gebruiken, klik op Beheren.
    klik op beheren
  3. Klik in het Dashboard van het account op cPanel-Admin.
  4. Klik op de cPanel -startpagina in het gedeelte Beveiliging op SSL/TLS .
    klik op SSL/TLS
  5. Klik op de pagina SSL/TLS op SSL -sites beheren .
    klik op SSL -sites beheren
  6. Als er meerdere certificaten op het account zijn geïnstalleerd, klik je onder Een SSL -website installeren op Bladeren door certificaten , selecteer je het certificaat dat je wilt gebruiken en klik je op Certificaat gebruiken .
    klik op certificaat gebruiken
  7. Selecteer onder Een SSL -website installeren in het menu Domein het add -on -domein dat je wilt gebruiken en klik vervolgens op Automatisch aanvullen per domein .
  8. Klik onderaan de pagina op Certificaat installeren om het installatieproces te voltooien. Herhaal deze stap voor elk Add -on -domein/SAN dat u op dit hostingaccount wilt gebruiken.