Installeer een WordPress -plug -in met FTP

Mogelijk moet je een WordPress -plug -in installeren via FTP. Deze optie is handig voor grote of aangepaste plug -ins. Je hebt een FTP -client nodig om de bestanden te uploaden. We raden FileZilla aan .

Opmerking: je moet het .zip -bestand van de plug -in downloaden naar je lokale computer voordat je aan de slag gaat (volg de downloadinstructies die bij je plug -in zijn geleverd).

1. Pak de plug -in -bestanden uit op je lokale computer ( Windows of MacOS ).
  2. Maak verbinding met je hosting via FTP .
  3. Zoek de map met je WordPress -site in het gedeelte Externe site van FileZilla.
  4. Navigeer naar de map /wp-content /plugins.
  5. Zoek de map met plug -ins op je lokale computer in het gedeelte Lokale site van FileZilla.
  6. Sleep de map met plug -ins van de sectie Lokale site naar de sectie Externe site.
    bestanden slepen en neerzetten

Verwante stappen

• Nadat je een plug -in hebt geïnstalleerd, moet je deze vanuit WordPress activeren.