Installeer een WordPress -thema met FTP en FileZilla

Mogelijk moet je een WordPress -thema installeren via FTP. Deze optie is handig voor grote of aangepaste thema's. Je kunt elke FTP -clientapp gebruiken, maar in deze stappen wordt de installatie met FileZilla beschreven .

1. Download het .zip -bestand van het thema.
  2. Maak verbinding met je hosting via FTP .
  3. Zoek in het gedeelte Externe site de map met je WordPress -website.
  4. Navigeer naar de map /wp-content /themes.
  5. Zoek in de sectie Lokale site het zip -bestand van het thema op je lokale computer.
  6. Sleep het themabestand van de sectie Lokale site naar de sectie Externe site.
  7. Pak het themabestand uit .
  8. Opmerking: Als je het bestand niet kunt uitpakken op je hostingaccount, moet je het bestand uitpakken op je lokale computer en vervolgens de uitgepakte map met bestanden uploaden.