Installeer handmatig een SSL-certificaat op mijn cPanel-hosting

After your certificate request is approved, you can download your certificate from the SSL manager and install it on your cPanel hosting account. You can watch a short video of this task farther down the page.

Verplicht: Deluxe en verlengde validatie- (EV) certificaten, alsmede SSL‘s voor add-on domeinen of subdomeinen moeten handmatig worden geïnstalleerd.
  1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en open je product. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Klik op cPanel-beheer.
  3. Klik in de sectie Beveiliging op SSL/TLS.
  4. Onder Certificaten (CRT) klik je op SSL-certificaten genereren, bekijken, uploaden of verwijderen.
  5. Gebruik de sectieCertificaat uploaden om het primaire certificaat (.crt-bestand met willekeurige naam) van je lokale apparaat te uploaden en klik op Certificaat uploaden.
  6. Klik op de nieuwe pagina op Ga terug.
  7. Scroll op de pagina SSL-certificaten naar beneden en klik op Terug naar SSL-beheer.
  8. Onder SSL installeren en beheren voor je site (HTTPS) klik je op SSL-sites beheren.
  9. Scroll naar beneden naar Een SSL-website installeren en klik op Door certificaten bladeren.
  10. Selecteer het certificaat dat geactiveerd moet worden en klik op Gebruik certificaat. Daardoor worden de velden voor het certificaat automatisch ingevuld.
  11. Scroll naar beneden op de pagina en klik op Certificaat installeren.
  12. Klik op de pop-up Installatie geslaagd op OK.

Dat is alles! Om er zeker van te zijn dat je SSL werkt, kun je dit controleren met onze Certificaatchecker.

Show me how