Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Installeer of activeer een thema in WordPress

Nadat je een nieuw WordPress -thema hebt geselecteerd, moet je dit installeren en activeren voordat het uiterlijk van je site wordt gewijzigd. Je hebt twee opties om een WordPress -thema te installeren, wijzigen en activeren:

• Bel ons ondersteuningsnummer en een van onze experts kan het tegen betaling voor u doen.
  • Doe het zelf volgens de instructies in de onderstaande tabellen.

Premium support van WordPress

Onze supportexperts kunnen tegen betaling de volgende services voor je uitvoeren:

• Installeer en activeer een aangepast thema, gekocht thema of thema uit de WordPress -catalogus.

Doe het zelf

Om zelf een thema in WordPress te installeren, wijzigen of activeren, gebruik je de onderstaande tabellen om het scenario te vinden dat van toepassing is en volg je die instructies.

Installeer een thema

Volg een van deze stappen om het zelf te doen Moeilijkheidsgraad
Installeer een thema in WordPress Basis
Installeer een WordPress -thema met FTP Goed

Wijzig een thema

Volg een van deze stappen om het zelf te doen Moeilijkheidsgraad
Wijzig een thema in WordPress Basis
Wijzig een WordPress -thema in de database Goed
Wijzig een WordPress -thema met SSH Geavanceerd