Gen 3 VPS en dedicated Servers Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Installeer PHP -modules

PHP, een van de meest voorkomende scripttalen, heeft modules of ingesloten scripts die kunnen worden gebruikt voor extra functies op je site. Veel softwareprogramma's en CMS -toepassingen vereisen een verscheidenheid aan PHP- of Apache -modules om te kunnen functioneren. Maar de variëteit is groot en ze moeten correct worden geïnstalleerd om je toepassingen goed te laten werken. Ons deskundige serviceteam kan je helpen om je PHP -modules de eerste keer snel en correct te installeren.

Opmerking: bel voor meer informatie over deze service (480) 463-8824 .

Installatiegegevens PHP -module

Opmerking: deze service is al inbegrepen voor volledig beheerde servers.

Het installeren van PHP -modules is niet inbegrepen in de gratis support van GoDaddy. Maar we kunnen de meeste van deze PHP -modules voor je installeren, tegen een kleine vergoeding, in maximaal 72 uur.

Deze service omvat 3 EasyApache-beschikbare modules, of 1 enkele module van een ander type.

FFMPEG en Memcache vereisen dat daemons/servercomponenten/afhankelijkheden worden ingesteld voordat ze correct werken. Momenteel is de module -installatieservice alleen bedoeld voor het installeren van de PHP -module, niet voor de resterende installatiestappen. Zie de instructies via PHP -moduleinstallatie om klanten stappen te geven voor het voltooien van het installatieproces.

GoDaddy Expert Services

Zie voor meer informatie over de services die GoDaddy biedtMenu Expert Services .