Installeer een SSL -certificaat op mijn Windows -hosting

Als je een standaard SSL-certificaat van een externe leverancier hebt gekocht, volg je deze stappen om het certificaat handmatig op je Windows-hostingaccount te installeren.

1. Een CSR genereren - Je moet het bedrijf dat je SSL -certificaat verstrekt een certificaatondertekeningsaanvraag (CSR) verstrekken vanuit je Windows -hostingaccount.
  2. Upload en activeer het certificaat - Nadat je het SSL -certificaat hebt ontvangen, upload je het naar je account en schakel je het in voor de site die je wilt beveiligen.

Genereer een CSR

1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Selecteer Webhosting en selecteer Beheren naast het Windows -hostingaccount dat je wilt gebruiken.
  3. In het account Dashboard, selecteert Plesk Admin
  4. Selecteer op de pagina Plesk -websites en -domeinen in de sectie voor het domein dat je wilt gebruiken SSL/TLS -certificaten .

Opmerking: Als je geen pictogrammen ziet, selecteer je in het midden van de pagina Meer weergeven en vervolgens SSL/TLS -certificaten .

5. Selecteer SSL/TLS -certificaat toevoegen .
  6. Voer de certificaatnaam in , vul alle vereiste velden in het gedeelte Instellingen in en selecteer vervolgens Aanvragen .
    Waarschuwing: De informatie die je invoert in de sectie Instellingen moet exact overeenkomen met de informatie die je de SSL -leverancier hebt opgegeven toen je het certificaat kocht.
  7. Selecteer de naam van het certificaat dat je aan Plesk hebt toegevoegd. Je certificaatondertekeningsaanvraag wordt weergegeven in de CSR -sectie.
  8. Geef deze CSR aan het bedrijf dat het certificaat afgeeft. Zodra ze het certificaat hebben uitgegeven, zullen ze je een CRT -bestand bezorgen. Dit is je SSL -certificaat. Ga dan verder met de volgende stappen hieronder.

Upload en activeer het certificaat

1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Selecteer Webhosting en selecteer Beheren naast het Windows -hostingaccount dat je wilt gebruiken.
  3. In het account Dashboard, selecteert Plesk Admin
  4. Selecteer op de pagina Plesk -websites en -domeinen in de sectie voor het domein dat je wilt gebruiken SSL/TLS -certificaten .

Opmerking: Als je geen pictogrammen ziet, selecteer je in het midden van de pagina Meer weergeven en vervolgens SSL/TLS -certificaten .

5. Onder De certificaatbestanden uploaden , naast Certificaat (*.crt) , selecteer je Bestand kiezen en blader je naar het .crt -bestand op je computer.
  6. Selecteer het bestand als het certificaat en selecteer vervolgens Bestanden verzenden .
  7. Selecteer in de navigatiebalk aan de linkerkant Websites en domeinen .
  8. Selecteer Net onder de domeinnaam Hostinginstellingen .
  9. Selecteer SSL/TLS -ondersteuning in de sectie Beveiliging .
  10. Selecteer het certificaat dat je hebt gemaakt en selecteer onderaan de pagina OK .

Dat is alles! Om er zeker van te zijn dat je SSL werkt, kun je dit controleren bij SSL Shopper .

Meer informatie

• Je hebt geen dedicated IP -adres nodig om een SSL -certificaat op een Windows -hostingaccount te hebben. Dit komt doordat het het Server Name Indication (SNI) -protocol gebruikt. Niet alle browsers ondersteunen SNI, wat betekent dat sommige gebruikers zonder een dedicated IP -adres geen verbinding kunnen maken via SSL.
  • Dit is de startpagina voor Help -inhoud voor Windows -hosting .