Integratie met Website Builder V6

Om de positie van je website tot stand te brengen en te bepalen hoe je website verschijnt in de zoekresultaten, kijken zoekmachines naar metatags, een robots.txt-bestand en een sitemap-bestand. Zichtbaarheid voor zoekmachines V1 helpt met het optimaliseren van deze informatie om verkeer te verhogen en zorgt ervoor dat je website gemakkelijker gevonden kan worden.

Normaal gesproken voeg je deze informatie handmatig toe aan je website door bestanden te bewerken en te uploaden. Als je Website Builder V6 gebruikt, kun je echter automatisch de informatie sturen die je hebt aangemaakt bij het instellen van je Zichtbaarheid voor zoekmachines V1-account.

Opmerking: om Zichtbaarheid voor zoekmachines V1-informatie naar Website Builder V6 te sturen, moeten beide producten zich in hetzelfde klantaccount bevinden. Wij adviseren dat je een back-up maakt van Website Builder V6 voordat je informatie stuurt van Zichtbaarheid voor zoekmachines V1. Voor meer informatie, zie

.

Sturen van Search Engine Visibility-informatie naar Website Builder V6

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op Zichtbaarheid voor zoekmachines V1.
  3. Klik op Beheren voor het account waar je toegang tot wilt hebben.
    Waarschuwing: VOORZICHTIG: je hebt mogelijk meerdere Search Engine Visibility-accounts voor een enkel Website Builder V6-domein. Als je dat doet, moet je hetzelfde Search Engine Visibility-account gebruiken bij het sturen van informatie naar Website Builder V6. Anders kun je mogelijk onopgemerkt metatags, robot.txt of je sitemap met verkeerde informatie overschrijven.
  4. Selecteer in het menu Optimaliseren een van de volgende opties:
    • Tags optimaliseren — Vul de velden in voor de instellingen die je wilt exporteren naar Webbouwer en klik op Alle pagina‘s publiceren.
    • Crawling optimaliseren — Vul de velden in voor de instellingen die je wilt exporteren naar Webbouwer en ga naar Bestand ophalen en selecteer Exporteren naar Webbouwer.
    • Sitemap aanmaken — Vul de velden in voor de instellingen die je wilt exporteren naar Webbouwer en ga naar Sitemap ophalen en selecteer Sitemap versturen naar Webbouwer.
  5. Log in op je Website Builder V6-account en volg de meldingen op om de SEO-informatie te importeren.
  6. Publiceer je website.

Na het importeren van de informatie kun je deze aanpassen. Start de Pagina-designer, selecteer het tabblad Pagina en ga vervolgens naar het pictogram Eigenschappen icon.

Verwante Materialen