SSL-certificaten Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Intel vPro: certificaatinformatie

Als je een Intel & reg; vPro ™ -server, koop dan een Deluxe SSL -certificaat en geef tijdens het aanvraagproces aan dat dit voor vPro is.

Opmerking: Als je geen optie ziet om een Deluxe SSL te kopen, neem dan contact op met de klantondersteuning.

Selecteer een van de volgende opties bij het kopen van een Deluxe SSL voor een vPro -server:

• Eén domein voor een omgeving met één domein.
  • Enkele domeinen met onbeperkte subdomeinen (jokertekens worden ondersteund voor AMT 2.6 / 3.2 en hoger).

Een certificaatondertekeningsaanvraag genereren

Voordat je het certificaat aanvraagt, moet je eerst een Certificate Signing Request (CSR) genereren en indienen. Je webserversoftware genereert de CSR en maakt het openbare/persoonlijke sleutelpaar dat je gebruikt om beveiligde transacties te versleutelen en te ontsleutelen.

Opmerking: het is niet nodig om een afdeling of organisatie -eenheid (OU) op te geven bij het genereren van een CSR.

Zie Instructies voor het genereren van CSR's voor meer informatie.

Certificaat aanvragen

Geef tijdens het aanvraagproces aan dat dit certificaat is bedoeld voor gebruik met Intel vPro.

Selecteer vPro

Deze selectie voegt de vereiste Intel vPro -voorziening toe aan je certificaat.

Download het SSL -certificaat

Nadat je aanvraag is goedgekeurd, moet je je certificaatbestanden downloaden . Selecteer bij het selecteren van je servertype Overig . De bundel bestanden die deze downloadt, bevat een tussenliggend certificaat en een kruiscertificaat; je moet beide installeren om er zeker van te zijn dat je certificaat goed werkt.

Zie na het downloaden van de bundelMijn SSL-certificaat installeren .