Accountbeheer Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Internet Explorer: wis je cache

Als je problemen ondervindt bij het bekijken van je website, kun je proberen je cache te wissen en vervolgens je site opnieuw te bezoeken.

1. Selecteer hetTools Menu Extra en selecteer vervolgens Internetopties .
    Selecteer Internetopties in het menu Extra
  2. Selecteer Verwijderen in het gedeelte Browsegeschiedenis .
    Verwijder de browsegeschiedenis
  3. Selecteer alleen tijdelijke internetbestanden en websitebestanden .

Opmerking: het selecteren van cookies en websitegegevens kan ook helpen bij het oplossen van enkele problemen die je mogelijk hebt, maar als je je cookies verwijdert, worden alle wachtwoorden verwijderd die je in je browser hebt opgeslagen.

Selecteer tijdelijke internetbestanden en websitebestanden
  4. Selecteer Verwijderen .