iPhone & iPad: E-mail instellen

In deze video en de instructies hierna wordt uitgelegd hoe je je GoDaddy Office 365-e-mailaccount kunt instellen in de app Mail op je iPhone of iPad.

Nadat je je e-mailaccount hebt ingesteld, kunt je dit instellen in iOS Mail op je iPhone of iPad.

Opmerking: Je kunt je Office 365-e-mail ook weergeven in de Microsoft Outlook-app. Voor meer informatie, zie: De app Outlook op een iPhone of iPad: E-mail instellen.

1. Tik op Instellingen.
  2. Tik op Accounts en wachtwoorden.
  3. Tik op Nieuwe account.
  4. Tik op Exchange (Uitwisselen).
  5. Voer je e-mailadres en een korte omschrijving (bijvoorbeeld je bedrijfsnaam) in voor je e-mail.
  6. Tik op Volgende.
  7. Mogelijk wordt je gevraagd of je je wilt Aanmelden bij je Exchange-account met Microsoft?. Tik op Aanmelden.
  8. Je ziet een aanmeldscherm GoDaddy Office 365 waarin je e-mailadres vooraf is ingevuld. Voer je wachtwoord in en tik op Aanmelden.
  9. Als Microsoft je account niet kan vinden, wordt je gevraagd je gegevens handmatig in te vullen. Voer de volgende informatie in, indien hierom wordt gevraagd:
    Veld Wat in te voeren
    Wachtwoord Het wachtwoord voor je e-mailaccount
    Server outlook.office365.com
    Domein Laat dit veld leeg
    Gebruikersnaam Geef je volledige e-mailadres op (bijvoorbeeld holly@coolexample.com)
  10. Tik op Volgende.
  11. Als je bent aangemeld bij je account, zie je een Microsoft-scherm waarin je wordt gevraagd toestemming te geven voor de e-mailapp op je telefoon. Klik op Accepteren.
  12. Zorg ervoor dat je alle functies die je wilt verbinden hebt geselecteerd en klik op Opslaan.

Ga terug naar je beginscherm en open de app Mail — normaal gesproken worden er enkele e-mailberichten weergegeven in je nieuwe Postvak IN.

Om ervoor te zorgen dat je berichten kunt verzenden, raden we aan dat je een e-mailbericht opstelt en naar jezelf stuurt.

Volgende stap

Meer informatie

• Zie het volgende artikel als je je Exchange-account niet kunt controleren: