SSL-certificaten Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Java Code Signing: certificaat downloaden en code ondertekenen

Nadat je je certificaataanvraag hebt geverifieerd , kun je je certificaatbestanden downloaden en deze gebruiken om je Java -code te ondertekenen.

Download uw certificaat

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Selecteer SSL-certificaten en selecteer Beheren voor het certificaat dat je wil downloaden.
  3. Selecteer onder Certificaat Downloaden een Servertype en selecteer dan Zipbestand downloaden.

Verplaats je certificaatbestand

1. Pak het ZIP -bestand uit dat je hebt gedownload.
  2. Open de uitgepakte map en zoek het bestand dat eindigt op -SHA2.pem .
  3. ( Optioneel ) Wijzig de naam van het PEM -bestand in iets dat eenvoudiger te typen is, bijvoorbeeld mycert.pem .
  4. Verplaats het PEM -bestand naar de plek waar je je sleutelarchief hebt gemaakt.

Voor Windows -gebruikers is dit de bin -map van uw JDK -installatie & mdash; bijvoorbeeld:
    C: \ Program Files \ java \ jdk versienummer \ bin

Alleen Windows-voorbereiding

Als je Windows gebruikt, moet je de volgende stappen voltooien voordat je het certificaat kunt installeren en je code kunt ondertekenen.

1. Voer cmd uit als beheerder.
  2. Ga naar de bin -map van je JDK -installatie:
    cd C: \ Program Files \ java \ jdk version number \ bin

Installeer het certificaat

1. Ga via je opdrachtregel naar de map waarin je je sleutelarchief hebt gemaakt. (Windows -gebruikers zouden hier al moeten zijn.)
  2. Installeer je certificaat:
    keytool -importcert -file mycert.pem -keystore codesignstore
  3. Voer het wachtwoord van je sleutelarchief in.
  4. Typ ja dat je het certificaat wilt vertrouwen en druk vervolgens op enter .

Onderteken je code

1. Onderteken je code:
    jarsigner -verbose -keystore codesignstore -tsa http://tsa.starfieldtech.com/ je jar -bestand .jar codesigncert
    Windows -gebruikers moeten mogelijk de volledige paden gebruiken naar hun keystore ( JKS ) en JAR -bestanden.
  2. Voer het wachtwoord van je sleutelarchief in.
  3. Controleer of je code is ondertekend.
    jarsigner -verify -verbose -certs je jar -bestand .jar

Als alles werkte, zie je jar geverifieerd .

Je zou verwachten te zien "Deze jar bevat vermeldingen waarvan de certificaatketen niet is gevalideerd." De aanwezigheid van deze waarschuwing betekent niet dat je certificaat niet werkt.

Volgende stap

• Dat is alles! Je kunt nu beginnen met het verspreiden van je ondertekende code.