Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Java Code Signing: Genereer een CSR

Als je een certificaatondertekeningscertificaat wilt aanvragen, moet je ons een certificaatondertekeningsaanvraag (CSR) bezorgen die is gegenereerd vanaf de machine waarmee je de code ondertekent. We gebruiken de informatie in dit bestand om je aanvraag te valideren en verstrekken de informatie aan iedereen die je code downloadt.

Opmerking: je moet de CSR genereren vanaf je lokale computer en niet vanaf de webserver die je gebruikt om het bestand te hosten.

Alleen Windows-voorbereiding

Als je Windows gebruikt, moet je de volgende stappen voltooien voordat je je CSR genereert.

1. Voer cmd uit als beheerder.
  2. Ga naar de bin -map van je JDK -installatie:
    cd C: \ Program Files \ java \ jdk version number \ bin

Maak een sleutelarchief

Om je openbare en privésleutels (die worden gebruikt om je code te ondertekenen) op te slaan, moet je een sleutelarchief maken. Je zult dit herhaaldelijk gebruiken tijdens de certificaataanvraag voor code -ondertekening en het installatieproces.

1. Maak een sleutelarchief met de naam codesignstore :
    keytool -genkey -alias codesigncert -keyalg RSA -keysize 2048 -keystore codesignstore
  2. Vul de gevraagde informatie in bij de opdrachtprompt. Er zijn een paar belangrijke dingen om op te merken:
    • Het is belangrijk dat deze informatie overeenkomt met al het andere dat je in je verzoek wilt gebruiken.
    • Let op het wachtwoord van uw keystore, want je moet het aan uw Java-code te ondertekenen.

Genereer een CSR

Gebruik nu je sleutelarchief om je certificaatondertekeningsaanvraag te maken (die je gaat gebruiken om het certificaat aan te vragen dat je bij GoDaddy hebt gekocht).

1. Genereer je CSR:
    keytool -certreq -v -alias codesigncert -file mycsr.pem -keystore codesignstore
  2. Voer het wachtwoord van je sleutelarchief in en druk op enter .
  3. Open je CSR. Hoe je dat doet, hangt af van je besturingssysteem:
    OS Opdracht
    Mac OS X
    nano mycsr.pem
    Ramen
    start kladblok "mycsr.pem"
  4. Kopieer je CSR, inclusief alle regels met BEGIN NEW CERTIFICATE REQUEST en END NEW CERTIFICATE REQUEST .