Beheerde WordPress Help

Je database exporteren

Stap 2 van de Mijn WordPress-site handmatig migreren serie.

Waarschuwing: Als je een Webwinkel migreert, moet je je site in Onderhoudsmodus zetten voordat je de database exporteert om te voorkomen dat er bestellingen worden geplaatst. Je moet een plug-in toevoegen zoals.Smart Maintenance Mode.

Hoe je de database voor je WordPress site exporteert, hangt af van je huidige host. Deze stappen gaan ervan uit dat je (zoals veel WordPress gebruikers) cPanel met phpMyAdmin gebruikt.

1. Log in op je cPanel hosting account voor de WordPress site die je gaat verhuizen en start phpMyAdmin. Als je WordPress site gehost wordt in een GoDaddy Linux Hostingaccount, volg dan deze instructies om toegang te krijgen tot je cPanel phpMyadmin.
  2. Selecteer in het linkermenu de database van je WordPress site.
    lijst van databases in phpMyAdmin
  3. Selecteer in het menu Exporteer.
    selecteer exporteren
  4. In deMethode exporteren lijst, selecteerSnel, en selecteer danGaan.
    methode voor snel exporteren

Een bestand met extensie .sql wordt geëxporteerd naar de standaard downloadlocatie op je computer.