Beheerde WordPress Help

Je database importeren

Stap 4 van de Mijn WordPress-site handmatig migreren serie.

Waarschuwing: Deze stap in de serie wordt uitgevoerd in het Managed WordPress account waarnaar je migreert. Als je deze stappen uitvoert in de database van waaruit je verhuist, zul je je gegevens verliezen.

Importeer de WordPress database die je hebt geëxporteerd. Je zult phpMyAdmin gebruiken om dit te doen.

1. Open phpMyAdmin. (Hulp nodig bij het openen van phpMyAdmin?)
  2. Selecteer in het linkermenu je databasenaam.
    selecteer databasenaam
  3. Op de Structuur tabblad, selecteer Alles aanvinken. .
    vink alle vakjes aan
  4. Naast Alles aanvinken onder Geselecteerd met, select Laat vallen.
    selecteer laat vallen uit het menu
  5. Onder Weet je het zeker, selecteer ja.
  6. Controleer in het linkermenu of de tabellen zijn laten vallen. Het zou nul tabellen moeten tonen.
    zorg ervoor dat de tabel database leeg is
  7. Op de Importeer tabblad onder Map om te importeren, selecteerKies map. Zoek en selecteer het SQL-bestand dat je eerder hebt geëxporteerd, en selecteer vervolgens Open. Zorg ervoor dat je Gedeeltelijke import en SQL selecteert als het formaat van het geïmporteerde bestand.
    selecteer het tabblad Importeren
    selecteer importeer opties
  8. Selecteer Ga .
  9. Noteer je tabel voorvoegsel na het importeren van je database. Je zult dit nodig hebben als je je laatste bewerkingen maakt. In dit voorbeeld is de tabel voorvoegselwp_:
    tabel voorvoegsel in phpMyAdmin