Je databaseconnectiestrings vinden

Databasegestuurde applicaties, zoals WordPress, gebruiken connectiestrings om verbinding te maken met de database van je hostingaccount.

Je databaseconnectiestrings vinden

1. Meld je aan bij Accountbeheer.
  2. Klik op Webhosting.

Klik afhankelijk van het type hosting dat je gebruikt op één van de onderstaande opties. Je kunt dit zien aan de hand van het tweede woord in de omschrijving van je hosting onder de domeinnaam van je hostingaccount (Deluxe Web correleert bijvoorbeeld met Web/Classic (Hosting Control Panel)).

Web/Classic (Hosting Control Panel)

1. Klik naast de hostingaccount die je wilt gebruiken op Starten.
  2. Klik in het gedeelte Databases van de Hosting Control Panel op het pictogram MySQL of SQL Server.
  3. Klik in je lijst met databases op Acties naast de database die je wilt gebruiken en klik daarna op Details.
  4. Klik op Codevoorbeeld.

Linux (cPanel)

Omdat cPanel je databases lokaal host, gebruik je localhost als de hostnaam van de database.

Ga voor andere informatie die je in je databaseconnectiestrings kunt gebruiken naar De details van je database weergeven met gedeelde hostingaccounts.

Windows (Plesk)

Klik op Databases.

Je kunt verbinding maken met de database via het IP-adres in de kolom Databaseserver.

Neem niet de poort na het IP-adres op voor je MySQL-databases. Bijvoorbeeld, als je databaseserver 1.1.1.1:3306 is, gebruik je 1.1.1.1 als de hostnaam van je database.

Als je aanmeldinformatie nodig hebt voor de database, ga je naar het tabblad Gebruikers. Ga, als je de aanmeldinformatie van de gebruikers van je database moet beheren naar

Zie

voor meer informatie.