Je domeinnaam doorverwijzen naar een server

Je kunt je domeinen doorverwijzen naar je servers door de primaire A-record (@) van een domein door te verwijzen naar een openbaar IP-adres of een dynamisch IP-adres dat aan de server is toegewezen.

Hierdoor worden de DNS-instellingen van je domeinnaam gewijzigd en wijzig je de server waarnaar de domeinnaam verwijst. Breng deze wijziging pas aan als de website die op de server wordt gehost klaar is.

Hoe je dit doet, is afhankelijk van waar je domeinnaam is geregistreerd:

In hetzelfde GoDaddy-account

1. Klik in op het tabblad IP en DNS in Cloudservers.
  2. Klik op een van de volgende items, afhankelijk van het type IP-adres dat je gebruikt:
    Type IP-adres Aanwijzingen:
    Openbaar Klik op Domein toevoegen aan IP.
    Dynamisch Klik op Acties en klik vervolgens op Domein toevoegen aan IP.
  3. Selecteer de domeinnaam die je wilt gebruiken en klik op Toevoegen.

Elders of in andere GoDaddy-accounts geregistreerd

• Klik in op het tabblad IP en DNS in Cloudservers.

Je kunt de primaire A-record (@) van je domein doorverwijzen naar openbare of dynamische IP-adressen.